• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

18 artikler

per side

18 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Organiske tunnels

Organiske tunnels er i den siste tiden blitt veldig populært. Smykkene som er laget av organiske materialer er spesielt populære hos de som ønsker å bære litt annerledes smykker og samtidig signalere at de prioriterer organiske materialer. Under kan du lese en masse om våre organiske tunnels. Du vil bl.a. kunne lese om vårt store utvalg av organiske tunnels samt hvilke fordeler og ulemper det er forbundet med å gå med organiske smykker i sitt stretch.

Flotte og naturlige materialer

Det er utrolig mange mennesker som elsker organiske tunnels på grunn av de materialene som de er laget av. Tunnels laget av organiske materialer er ikke kunn laget av tre. Materialer som horn og bein blir også hyppig brukt i denne type smykke. En tunnel som er laget av et organisk materiale er for mange mennesker et veldig unikt smykke. Organiske materialer er nemlig veldig vannskelig å kopiere. Det finnes ikke to trær i hele verden som er 100% like. Derfor kan du være sikker på å få en 100% unik tunnel hvis du for eksempel bestiller den i tre, horn eller bein.

Hos BodyMod.no kan du finne et stort utvalg av organiske tunnels

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av tunnels som er laget i organiske materialer. Vi har bl.a. tunnels som er laget av tre, horn og bein. Vi har enda noe så spesielt som tunnels som er laget av en vannbøffels horn – mer unikt blir det faktisk ikke.

Organiske tunnels er spesielt egnet for deg som ønsker å skille seg litt ut med et organisk smykke. Da det ikke finnes to organiske tunnels som er helt like, så har du altså mulighet til å individualisere deg veldig fra andre. Og samtidig er det en utrolig kul følelse å vite at du går rundt med et 100% unikt smykke i din stretch.

Verdt å vite om organiske tunnels

Den største fordelen med å gå med organiske tunnels er at det ikke er en tunnel som ligner en annen. I og med at materialere er organiske, er det uhyre vannskelig (hvis det overhodet er mulig) å kopiere denne type smykke. Hvis du for eksempel kjøper en organisk tunnel laget av tre, så kan du være sikker på at det ikke er noen andre som har helt den samme. Det samme gjelder hvis du har kjøpt en organisk tunnel i horn eller bein. Du er altså sikret en veldig unik tunnel hvis du kjøper den i et organisk materiale.

En annen klar fordel ved å benytte seg av organisk materialer i tunnels er at din hud veldig lett kan puste igjennom. Denne fordelen kommer spesielt til uttrykk hvis du har en tunnel som er laget av tre. Da treet er fylt med mange porer i forskjellige størrelser, har din hud de beste vilkår for å kunne puste. På den måten slipper du at din øreflipper kommer til å lukte fælt av innelukkethet, død og ødeleggelse.

Den eneste ulempen med organiske materialer er at du ikke må bruke dem i grosperioden. Da de organiske materialene suger opp væske er det altså en dum ide å bruke dem hvis såret ditt enda ikke er grodd.