Ultratynn silikontunnel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du stretching så bør du helt sikkert kikke nermere på disse tunnels. De er laget av silikon og er så lette at du knapt nok merker at du har dem i øret.

Grunnen til deres lave vekt er for det først pga. materialet, silikon. Men det er også en annen grunn og det er mengden av silikon som er brukt til å fremstille dette smykket. I forhold til våre andre silikontunnels, blir det med disse ikke brukt på nær så mye silikon, hvilket også gjør dem mer fleksible enn de andre.

Du velger selv din størrelse blant 11 forskjellige, samt hvilken av de 10 fargene du kunne tenke deg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-68
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Silikon
Det er absolutt ikke nikkel i silikon. Så du kan ta det helt rolig - Det er bare et trykt og flott mykt materiale.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
VELDIG FORNØYD
Karakter
Veldig billige, pene og lette å få på.
Ikke helt lit farge som på bildet (lilla'n var litt mer rosa) men fin farge
Review by Ada
Finne smykker
Karakter
Finne smykker!

Rask levering, bra kvalitet og en veldig bra pris. Slik kan man kjøpe litt oftere nye smykker.. ;)
Review by Serge
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ultratynn silikontunnel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder