SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

18 Produkter

Sorter etter
  1. Tetreolje mot betente piercinger
    kr 119,00
  2. Jojobaolje
    kr 119,00
per side

Pleieprodukter til piercinger

Når du tar en piercing, lager du et sår på kroppen din. Dette såret trenger selvfølgelig tid til å gro, slik alle sår gjør. Med pleieprodukter fra Bodymod kan du gi piercinghullet ditt den behandlingen det trenger for å gro perfekt. Et perfekt grodd hull betyr en perfekt utført piercing. Nedenfor kan du lese mer om hvordan du bør pleie piercingene dine.

Hva er de beste renseproduktene for piercinger?

Bodymod tilbyr et bredt utvalg av renseprodukter. Vi har blant annet rengjøringsservietter, geléer mot dårlig lukt og fuktighetskrem. En av våre kunders yndlingsprodukter er Holey Butt'r - Aftercare til stretching, som brukes når man vil strekke øreflippene. Du kan bruke den under stretchingprosessen for å holde øreflippen fuktig og forebygge irritasjon. Vi har også treteolje mot irritasjon, Isoton saltvannsløsning for rensing og Piercing aftercare – alt i ett, som er en universell spray som kan brukes både på huden og i munnen.

Gode råd om hygiene

Når man akkurat har fått en piercing, er det viktig å holde såret så rent som mulig. Noe av det viktigste er å ikke pelle på piercingen. Du bør heller ikke la vennene dine ta på den, da det fort kan oppstå betennelse i såret ved berøring. Det er viktig å la piercingen få ro, slik at den kan gro optimalt. Har man fått en tunge- eller leppepiercing, bør man ikke kysse noen før det har gått to til tre uker.

La kroppen din gjøre sin greie og tilhele seg naturlig. Dette betyr ikke at du ikke kan hjelpe til med tilhelingen. Rens området 2–3 ganger daglig med litt Isoton saltvannsløsning på en bomullspad. Om du har behov for det, kan du forsiktig vri smykket rundt mens du renser det. Pass alltid på å vaske hendene før du renser piercingen din.

Du kan trene, men pass på at du unngår irritasjon! For eksempel kan det være lurt å dekke visse typer piercinger med et spesielt piercingplaster Bruk også pustende klær mens du trener. La den originale piercingen være i til hullet er grodd helt, eller spør din piercer om hjelp til å skifte piercing.

Om du velger å fjerne smykket, fortsett å rense området til hullet er grodd for å unngå at bakterier kommer inn i hullet og etterlater et arr.

Tar du hensyn til disse tingene, bør du ha en god opplevelse med tilhelingen av piercingen din. Husk likevel på at forskjellige piercingtyper krever forskjellige hensyn. For eksempel må munn- og septumpiercinger renses på en annen måte enn ørepiercinger. Hold deg oppdatert og spør om profesjonell hjelp når du føler at du trenger det.