Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Dermal piercingsmykker Dermal piercingsmykker

Dermal piercingsmykker

Utforsk vårt brede utvalg av dermal-piercingsmykker laget av 100% trygge materialer for din trygghet

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Materiale
Farge
Farge på sten
Biokompatibilitet
Vanntett
Levetid
Brand

37 Produkter

Sorter etter
 1. Rund dermal anchor base av titan
  kr 219,00
 2. Retainer til dermal anchor Retainer til dermal anchor -50%
  Retainer til dermal anchor
  kr 19,50 Så lav som kr 39,00 -50%
 3. Dermal med stor sten Dermal med stor sten -30%
  Dermal med stor sten
  kr 62,30 Så lav som kr 89,00 -30%
 4. Dermal anchor med forskjellige stentyper
  kr 89,00
 5. Flat dermal disc Flat dermal disc -30%
  Flat dermal disc
  kr 41,30 Så lav som kr 59,00 -30%
 6. Rund dermal med fasettskåret midtsten i flere farger
  kr 179,00
 7. Blomst til dermal anchor med midtsten i flere farger
  kr 129,00
 8. Dermal av 14 karat gull med flettet mønster og sten
  kr 559,00
 9. Blomst av 14 karat gull med syv stener i midten til dermal anchor
  kr 519,00
 10. Dermal med stjernedryss
  kr 109,00
 11. Blomst til dermal anchor med blader av sten og stor sten i midten
  kr 209,00
 12. Dermal med stjerne og sten Dermal med stjerne og sten -30%
  Dermal med stjerne og sten
  kr 104,30 Så lav som kr 149,00 -30%
 13. Dermal av 14 karat gull med sten
  kr 449,00
 14. Dermal av 14 karat gull med stenbesatt blomst
  kr 739,00
 15. 90° surface bar med flate skiver
  kr 89,00
 16. Dermal av 14 karat gull med stenbesatt kuppel
  kr 719,00
 17. Dermal formet som blomst med dråpeformede stener som blader
  kr 129,00
 18. Dermal med baksiden av en patron Dermal med baksiden av en patron -30%
  Dermal med baksiden av en patron
  Spesialpris kr 83,30 Vanlig pris kr 119,00 -30%
 19. Dermal formet som biohazard symbol med sten
  kr 129,00
 20. Flat surface bar av titanium
  kr 199,00
 21. Dermal anchor pakke med base og topp
  kr 7229,00
 22. Dermal anchor med sten formet som blomst
  kr 119,00
 23. Dermal av 14 karat gull med opalsten Dermal av 14 karat gull med opalsten -30%
  Dermal av 14 karat gull med opalsten
  kr 384,30 Så lav som kr 549,00 -30%
 24. Dermal anchor av titan med sten Dermal anchor av titan med sten -20%
  Dermal anchor av titan med sten
  kr 135,20 Så lav som kr 169,00 -20%
 25. Flat dermal anchor med opalsten
  kr 119,00
 26. Kule til dermal anchor med mange stener Kule til dermal anchor med mange stener -50%
  Kule til dermal anchor med mange stener
  kr 74,50 Så lav som kr 149,00 -50%
 27. Skin anchor med sten
  kr 99,00
 28. Dermal anchor pigg
  kr 89,00
 29. Dermal i flere farger med sten
  kr 89,00
 30. Dermal anchor disk i forskjellige farger
  kr 89,00
per side

Dermalpiercing

En dermalpiercing er muligens den mest allsidige typen piercingsmykke av alle, med den kan du utforme stilen din helt etter dine personlige preferanser. Dermalsmykker er utviklet for å se imponerende ut uansett hvilken del av kroppen piercingen din er plassert, og vi tilbyr et bredt utvalg av de aller flotteste alternativene. Du kan velge akkurat den looken, størrelsen og materialet som passer til dine preferanser, inkludert kirurgisk stål og 14K gull. Det er så mange alternativer å eksperimentere med, og vår raske leveringstjeneste vil bringe dem til deg på kort tid. Når du oppdager de perfekte små skjønnhetene, vil du oppleve deg selv som den gode gamle deg, men på en ny og forfriskende måte.

En dermalpiercing er en form for hudpiercing, også kjent som dermal anchor eller ett-punkts piercing. I motsetning til andre typer piercinger, som for eksempel øre- eller tungepiercinger, går ikke en dermalpiercing gjennom brusk eller spesifikk anatomi i kroppen. Den er festet i selve hudenoverflaten, derav navnet ett-punkts kommer fra. Dette betyr at du kan få en dermalpiercing nesten hvor som helst på kroppen din, til og med på steder som vanligvis er utfordrende å pierce. Dette gir deg et nesten uendelig utvalg av plasseringer der du kan uttrykke din personlighet fritt. Det kan være et oppmerksomhetsvekker ingen kan overse, en personlig perle som er kun for deg og dine nærmeste å beundre. Om du ønsker å uttrykke deg for dine nærmeste eller en verden der ute, er helt opp til deg! Eller kanskje du ønsker å gjøre begge deler?

Dermals PiercingDermals Piercing

Brystområdet er rikt på potensiale når det gjelder populære plasseringer for dermalpiercinger. Delikate alternativer inkluderer sommerfuglpiercingen, som er plassert der kragebeina møtes, samt nippelpiercing. Ryggen og nakken har like mange alternativer, og så gir hver side av overkroppen et lerret du kan slå deg løs og være kreativ på. Dette er spesielt relevant hvis du har flere dermalpiercinger som kombineres til et unikt og personlig komposisjon, som en helt unik konstallasjon på huden din.

Selv om det finnes mange typer piercing for ansiktet, for eksempel i nesen eller leppene, kan du ha en dermal på pannen eller kinnet hvis du vil at smykkene dine skal skille spesifikke ansiktrekk fra hverandre. På denne måten får smykkene dine et eget liv og det vil bli umulig å ikke bli lagt merke til. Vi ser også folk som har dermalpiercingsmykker på armene eller hendene, det er med på å skape den siste finishen til enhver stil - eller du kan bruke det som utgangspunkt. Det samme gjelder for ben eller til og med hofter, som viser til frekkhet og et lokkemiddel. Ofte vil dermals og din egen kropp få en personlig tilknytning til hverandre og med dette øke selvfølelsen din, selv om de ikke alltid er synlige for andre.

Dermal PiercingDermal Piercing

Fordi dermalpiercinger kan plasseres hvor som helst, kan du enkelt gjøre dem til midtpunktet for oppmerksomheten hvis du velger de passende smykkene. En dermal med stjernedryss eller en fantastisk opalsten er like sjarmerende som de kan overraske, enten bruken er på hånden, halsen eller låret. Men du kan like gjerne gå for subtilitet og finesse med en enkel flat disc. Og selvfølgelig vil det alltid være lagt til funky elementer, som baksiden av en patron som utstråler både humor og noe som skaper frysninger.

Så akkurat som du er helt fri til å plassere din dermalepiercing hvor du måtte ønske det, kan du velge og vrake blant smykker som matcher deg. Ingenting er umulig, alt som kreves er å være tro mot deg selv, og surfe gjennom samlingen vår for din nye favorittbling for løfte stilen din til et høyere nivå. Hva nøler du etter?

Dermal Piercing SmykkerDermal Piercing Smykker

Dermal-piercing FAQ

Hvordan rengjøre en dermalpiercing?

I hele helbredelsesperioden må du rengjøre dermalpiercing to ganger om dagen. En gang med vann og en bedre såpe, og senere en gang til med saltvann. Såpen renser såret for å forhindre infeksjon, og saltet trekker ut overflødig væske for å lette på helingsprosessen. Unngå å ta på piercingen når du ikke rengjør den, og prøv å unngå å utsette den for trykk, for eksempel ved å bruke tettsittende klær.

Det er vanskelig å si hvor lang tid helingen vil ta siden det avhenger i stor grad av plasseringen. Imidlertid vil områder som er ofte i bevegelse, ta lengre tid å leges på grunn av den konstante irritasjonen de kan utsettes for. Uansett bør du prioritere riktig pleie av piercingen din, da dette alltid er verd innsatsen og tålmodigheten som kreves.

Dermal SmykkerDermal Smykker

Hvordan endre en dermalpiercing?

De fleste dermalpiercinger er laget med det som kalles en dermal anchor, som er en plate som sitter under huden din. Platen er gjenget og lar deg skru på og av den dekorative toppen. Dette er en så sikker måte å bytte smykketoppen på og det kreves et dermal anchor verktøy til dette: altså en tang for å holde basen på plass og tang for å skru av og på toppen. Å bruke disse verktøyene gjør prosessen veldig enkel og praktisk. Ikke alle dermalsmykker kan imidlertid endres. En såkalt skindiver er en type piercingsmykke laget av ett solid stykke, så toppen kan her ikke forandres.

For ikke å forveksle med en dermal, selv om den er lik, er det også surface barbell, som er en barbell plassert under huden med begge endene synlige ovenfor. Disse er noen ganger solide også, men de er tilgjengelige med gjenger slik at du kan sette hva du vil på endene for en egen kul og forførende dobbeldesign.

Hvordan utføres en dermalpiercing?

Pierceren bruker en nål for å lage en liten tomrom i huden din som dermalsmykket kan sitte i. Siden huden er svært fleksibel, kan smykket monteres under selv om bunnen er større enn hullet, slik at den holder seg på plass. Dermal anchor har en perforert base, og vevet vokser sammen igjen gjennom disse perforeringene, og legger basen godt inn i huden.

Naturlig nok påvirker denne prosedyren kun kroppens ytre overflate, mens for eksempel en piercing i øreflippen går gjennom flippen fra den ene siden til den andre. Det spesielle med dermalpiercinger er at de vanligvis har kun én åpning. Et unntak er surface barbell, hvor begge endene er synlige over overflaten, hver med sin egen utgang.

Dermal PercingDermal Percing

Er dermalpiercinger trygge?

Det er en sjanse for at kroppen din vil avvise smykket, spesielt hvis det gjennomhullede området beveger seg mye eller hvis piercingen er for dyp. Få ikke panikk hvis smykkene dine blir avvist. Alt det betyr er at kroppen din vil presse det ut av seg selv, så du bør følge med på det og ta det ut for å unngå et arr. Risikoen for avvisning setter deg ikke i fare, det gjør det bare vanskelig eller umulig for deg å skaffe deg en dermalpiercing på det samme stedet. Ikke la denne hendelsen sette en stopper for dine moteambisjoner. Du kan prøve en annen plassering, og ting vil ordne seg til slutt. Det er lurt å konsultere din egen piercer for mere detaljerte råd.