SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Farge
Farge på sten
Type

Elementer 1-48 av 73

Sorter etter
 1. Falsk ring
  kr 49,00
 2. Fake brystskjold med tribalmønster
  kr 89,00
 3. Fake septumpiercing med kjede
  kr 89,00
 4. Falsk hjerteformet septumpiercing
  kr 99,00
 5. Fake ørepiercing %
  Fake ørepiercing
  kr 55,20 Så lav som kr 69,00
 6. Earcuff med stenbesatte firkanter
  kr 129,00
 7. Earcuff med stenbesatte blader
  kr 219,00
 8. Fake septumpiercing med opalsten og kjededesign
  kr 189,00
 9. Fake tungepiercing av selvlysende akryl
  kr 59,00
 10. Fake plugg med kuppelform
  kr 69,00
 11. Earcuff med filigranhjerte
  kr 69,00
 12. Fake nesepiercing med vinkel og stener
  kr 99,00
 13. Fake brystskjold med hjerter
  kr 89,00
 14. Fake Taper
  kr 59,00
 15. Fake ørepiercing med kuler
  kr 69,00
 16. Fake nesepiercing med hjerte av sten
  kr 129,00
 17. Fake brystpiercing med vinger
  kr 69,00
 18. Earcuff med forgrenet filigran design
  kr 59,00
 19. Fake nesepiercing med sten
  kr 29,00
 20. Earcuff med utstemplet filigranhjerte
  kr 49,00
 21. Earcuff med bredt filigran design
  kr 49,00
 22. Fake spiraltaper
  kr 59,00
 23. Fake plugg av kirurgisk stål
  kr 69,00
 24. Earcuff med utstemplet tribaldesign
  kr 59,00
 25. Fake taper i forskjellige farger
  kr 59,00
 26. Fake tungepiercing av akryl
  kr 59,00
 27. Fake nesepiercing med stjerne av sten
  kr 69,00
 28. Earcuff med keltisk hjerte og kjede
  kr 59,00
Side
per side

Klippspiercinger

Klippssmykker, også kjent som fake piercing, er laget for folk som ikke føler seg forpliktet nok eller som av andre grunner ikke vil ha en ekte piercing. Falske piercinger kan se så ekte ut at du ofte ikke legger merke til at den er fake. Det er også et kult tillegg til hvilken som helst look, uten forpliktelsen en ekte piercing medfølger. Ønsker du å få en piercing men er ikke helt gira på ekte vare riktig enda? Falske kroppspiercinger er laget for deg! Sammen med alle de andre kategoriene på vår nettside vil du finne:

Nesten alle piercingsmykker kan fås i falsk versjon, noe vårt store utvalg beviser!

Hvor får jeg kjøpt klippspiercinger?

Fordi de er så populære, selges falske piercinger i mange nettbutikker. Vi vil anbefale deg å bruke en nettbutikk som spesialiserer seg på piercinger, slik som Bodymod, i stedet for et motemerke. Slik unngår du å risikere at smykkene er laget av materialer som kan gi deg en allergisk reaksjon. Det kan også være farlig å bestille falske piercingersmykker fra en sketchy nettside, siden smykkene kan ha skarpe ender og utrygge åpne- og lukkemekanismer. Skroll gjennom vår stadig voksende kolleksjon og utforsk kvalitetssmykkene våre!

Å bruke falske kroppssmykker betyr at du enkelt kan forandre din look uten å måtte endre kroppen din på noe vis. Falske piercinger er også tryggere å bruke under graviditet. Du kan rocke kroppssmykker som alt annet, og ta dem av når du har behov for det. Magnetiske piercingsmykker er også et populært valg, spesielt blant de yngre. De er enkle å ta på og av. Hvis du velger å bruke falske kroppspiercinger, husk å ta dem av før du legger deg om kvelden! Siden smykkene ikke er festet til kroppen, risikerer du å miste dem eller svelge dem mens du sover.

Typer falsk piercing

Falsk Stretching

Å strekke øreflippene er en lang og noen ganger, ukomfortabel prosess. Ønsker du likevel å rocke denne stilen, kan du bruke falske plugger Dette freshe designet er laget av kirurgisk stål og kommer i tre farger. Hvis du liker organisk materiale bedre, så har vi det samme designet laget av tre. Vi har også tapers, slik som denne spiralformede i akryl, med stav av kirurgisk stål, som kommer i syv farger. Disse piercingene er ikke helt falske, så du må ha et piercinghull på 1,2 mm for å kunne bruke dem.

Navleklipps

Falsk piercing i navelen er en stilig detalj for sommerens strandlook. De er enkle å ta på og av; du klipser ringen fast på huden over navlen din, så enkelt er det!

Falsk nesering og studs

Neseringklipps kan tas på og av i løpet av få sekunder. På grunn av utformingen deres passer de til de aller fleste nesefasonger. Du kan gå for en glitterpiercing når du føler deg fancy eller for en fargerik piercing når du føler deg leken. Og for de som ønsker å ta den helt ut, har vi en gjennomsiktig falsk nesestud som ser helt ekte ut.

Falske tungebarbells

Falske tungebarbells er fantastiske for å skape illusjonen av en ekte barbell. Falske barbells er som oftest laget av akryl og henger fast i tunga ved hjelp av vakuum. Vi har disse i mange forskjellige farger. Vi har også selvlysende, som er spesielt artig på fest.

Nippelskjold- klipps

Nippelskjold er veldig sexy og blir mer og mer trendy. Du kan prøve noen av våre design før du får en ekte nippelpiercing. Å bruke en falsk piercing er mye mindre smertefullt enn å få en nål igjennom dette sensitive området på kroppen din. Ekte vare er nok bare for de modigste, men vi andre kan fortsatt være kule med falske kroppssmykker, spesielt med denne.

Øremansjetter

Øremansjetter er veldig trendy nå, og vi forstår hvorfor. De er vakre og ekstremt enkle å bruke, og kan gi veldig mye til et antrekk. Hos Bodymod tenker vi på alle. Vi har et stort utvalg falske kroppspiercinger, fra dette slangedesignet, og til trippel øremansjetter.

Septumring-klipps

Mange digger looken man får med en septumpiercing, men vil ikke gå gjennom tilhelingsprosessen. Andre har kanskje problemer med septumet som forhindrer dem i å pierce seg. I dette tilfellet er falske septumringer den perfekte løsningen. Bodymod har mange design laget av forskjellige materialer, som for eksempel disse: