Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Fake Piercingsmykker Fake Piercingsmykker

Fake Piercingsmykker

Utforsk vår omfattende samling av fake piercingsmykker for en trendy, smertefri stilendring

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Farge
Farge på sten
Type

Elementer 1-48 av 56

Sorter etter
 1. Fake ring
  kr 59,00
 2. Fake brystskjold med tribalmønster
  kr 99,00
 3. Fake septumpiercing med kjede
  kr 99,00
 4. Fake ørepiercing
  kr 79,00
 5. Earcuff med stenbesatte firkanter
  kr 149,00
 6. Earcuff med stenbesatte blader
  kr 239,00
 7. Fake septumpiercing med opalsten og kjededesign
  kr 209,00
 8. Fake plugg med kuppelform
  kr 79,00
 9. Earcuff med filigranhjerte
  kr 79,00
 10. Falsk nippelskjold med hjerter
  kr 99,00
 11. Fake Taper
  kr 69,00
 12. Fake ørepiercing med kuler
  kr 79,00
 13. Fake nesepiercing med hjerte av sten
  kr 149,00
 14. Earcuff med forgrenet filigrandesign
  kr 69,00
 15. Fake nesepiercing med sten
  kr 39,00
 16. Earcuff med utstemplet filigranhjerte
  kr 59,00
 17. Earcuff med bredt filigrandesign
  kr 59,00
 18. Fake spiraltaper
  kr 69,00
 19. Fake plugg av kirurgisk stål
  kr 79,00
 20. Earcuff med keltisk hjerte og kjede
  kr 69,00
 21. Fake septumpiercing i enkelt design
  kr 179,00
 22. Earcuff med dobbelt kors
  kr 99,00
 23. Fake plugg i valgfri størrelse Fake plugg i valgfri størrelse -50%
  Fake plugg i valgfri størrelse
  kr 39,50 Så lav som kr 79,00 -50%
 24. Fake plugg i mange farger
  kr 69,00
 25. Falsk plug med diamant look
  kr 99,00
Side
per side

Klipps

Enhver piercing innebærer at man har en forpliktelse, og det er en del av det som gjør dem til slike personlige og markante uttrykk. Men det betyr også at du bare bør ha dem bare hvis du er helt sikker på at det er det du vil. Med klipps-piercingsmykker kan du prøve deg på dreamlooken din før du tar det endelige valget. Eller hvis du bare ønsker å bruke piercingsmykket til en spesiell anledning. Ta en titt på vårt utvalg av falske kroppssmykker og finn den rette looken for deg. Vi har et bredt utvalg av tilbehør for ulike plasseringer og med materialer, som messing og kirurgisk stål. Uansett hva du velger, vil vår raske leveringstjeneste sørge for at de er hos deg etter kort tid. Så ikke nøl med å prøve falske piercinger - kanskje du oppdager noe du aldri engang visste du var på utkikk etter!

Klippspiercinger er enda mer praktiske enn ekte piercinger. Alt du gjør er å feste smykkene sikkert på kroppen din, og det er det. Resultatet vil se like elegant ut som om du har gått gjennom en piercingprosessen. Ingen vil se forskjellen, så du kan nyte samme grad av selvtillit og stil til én som faktisk har piercing. Denne muligheten lar deg utforske en verden av kroppsmodifikasjoner og navigere deg gjennom prosessen i ditt eget tempo- Med andre ord, du trenger ikke å forhaste og forplikte deg til noe du ikke er helt forberedt på, eller hoppe inn i noe som kanskje ikke passer for deg i det hele tatt.

Falske SmykkerFalske Smykker

Måten falske piercinger fungerer på, varierer avhengig av plasseringen på kroppen og typen smykker det er ment å etterligne. Du kan bruke en ring med en enkel fjærmekanisme som sikrer et fast passform uansett hvor du velger å bruke den - nese, øre eller leppe. Men en hestesko, som ikke er en lukket omkrets, fungerer det slik at magneter tiltrekker hverandre gjennom septumet ditt. For enda mer brukervennlighet, består noen falske piercingsmykker av solide deler som skyves og klemmes på plass effektivt. Alle disse er like praktiske å fjerne som de er å ta på seg, slik at du kan endre stil på et øyeblikk. Perfekt hvis du ønsker å være spontan og variere.

Enkelte falske kroppssmykker er ikke helt falske. For eksempel, en fake plugg eller fake taper krever at øreflippen er piercet, De har likevel en viss likhet med en stretchingpiercing. Disse kan være ideelle for deg hvis du allerede har forpliktet deg til en slik piercing, men er usikker på om du bør gå all-out på å strekke den ytterligere. Det er sant at opp til en viss størrelse kan det å skaffe seg en stretching angres. Grunnen er at det tar tid å forstørre og deretter krympe piercinghullet, så hvorfor ikke leke med stretchinglooken på en enkel og bekymringsløs måte?

Fake Piercing SmykkerFake Piercing Smykker

Enten du er en nybegynner innen piercinger eller allerede en med piercinger fra før og tenker på å utvide utforske mulighetene videre, er klippssmykker den ideelle måten å eksperimentere på før du tar det neste steget. Eller kanskje du ikke er sikker på om piercinger er noe for deg i det hele tatt, men ønsker å legge til litt ekstra glitter til antrekket ditt som vil overraske vennene dine - og hvem vet, kanskje du oppdager at det passer deg bedre enn du først trodde. Utforsk vårt varierte utvalg av designs i dag, og gi deg selv en ny look allerede fra morgen av.

Clip On PiercingClip On Piercing

Hva slags tuper klipps/falske-piercinger finnes det?

Det finnes falske piercingsmykker for nesten like mange plasseringer som for ekte piercinger. Når det gjelder øret, er en earcuff, som denne veldig stilig og trendy og kan enkelt klemmes fast i øret. I tillegg har du falske stretchingsmykker, tapers og plugger. Disse skaper illusjonen av strakte øreflipper uten behov for stretching.

Falske nesesmykker inkluderer fake septum og fake nostril. Siden piercinghullene er ute av syne, er falske nesesmykker overbevisende og du kan enkelt ta dem av og på når som helst.

Du kan til og med få et fake nippelskjold. Den er skånsomt tilpasset brystvorten og gir deg den samme skjønnheten og dristige utseende som med en ekte piercing helt uten å måtte oppsøke en profesjonell piercer. Hva er det ikke å like eller å sette pris på her?

Fake PiercingFake Piercing

Kan jeg bruke falske ørepiercinger etter å ha blitt piercet?

Når du har fått en ny piercing, er det viktig å pleie den med riktig omsorg for å unngå infeksjon , og helbredelsesprosessen kan ta tid. I de første månedene ville det å sette falske smykker i den ferske piercingen din, da dette kan forstyrre helingsprosessen. Men etter perioden kan du bruke en klipps så lenge du rengjør den grundig før bruk.

Falsk PiercingFalsk Piercing

Vil klippssmykker holde seg på plass?

For å si det enkelt: Ja. Hvis du sørger for å ta på deg de falske kroppssmykkene dine riktig, vil de holde seg på plass. Så ikke bekymre deg for å miste den stilige looken din - disse varene er eksplisitt designet for å erstatte vanlige piercingsmykker og har riktig passform så lenge du bruker dem som du skal.

Er falske piercinger trygge?

Så lenge du ikke er allergisk mot noen av materialene, er falske piercingsmykker like trygge som vanlige piercingsmykker.