• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Kjøpsbetingelser

Frakt & Levering

BodyMod.no gir deg den beste levering av kroppsutsmykningsmateriale.
Bestiller du innen kl. 14:00* på alle arbeidsdager, avsender vi varen samme dag, ekspress, til levering 2-4 dager etter.

* Betalingen må være gjennomført innen dette tidspunktet.

Håndtering av personopplysninger

For at du skal få din vare levert, må vi bruke ditt navn og postadresse. Da vi utsender en elektronisk ordrebekreftelse, har vi også bruk for din e-postadresse. Opplysningene videregis eller videreselges ikke til en tredjepart. De vil kun bli brukt i BodyMod.no's markedsføring oven for deg, såfremt du uttrykkeligt har aksepteret det. Dine opplysninger blir lagret på ubestemt tid og du kan når som helst bli slettet fra kundekartoteket, hvis du avmelder nyhedsbrevet i bunnen av hver markedsførings e-post.

Returnering, reklamasjon & klagemulighet

Du har 30 dages full returrett når du handler hos BodyMod. Det betyr at du har 30 dager til å beslutte deg om ditt kjøp var korrekt og evt. returnere varen. Det eneste kravet vi stiller er at smykkene ikke har vært ute av deres orginale gjennomsiktige og forseglede innpakning. Dette kravet stiller vi utelukkende for å forsikre oss om at smykket ikke har vært i bruk. Har smykket først vært i kroppen kan det ikke tas i retur og videreselges, som man ellers kan med klær eller andre gjenstander som ikke er i kontakt med kropsvæsker.

Hvis du skal returnere et smykke, fordi du angrer, hadde kjøpt feil eller annet - Så skal du gi oss beskjed innenfor 30 dager etter at du har mottatt varen. Deretter skal vi ha smykket levert hos oss innen 7 dager. Skulle din vare være skadet og dekket av 2 års reklamasjonsrett, så erstatter vi naturligvis også dine eventuelle fraktutgifter. Er varen defekt ved mottagelse er det meget viktig at du ikke tar smykket ut av den orginale gjennomsiktige og forseglede innpakningen. Ta kun et kjapt bilde med din mobiltelefon og send bildet til oss med ditt ordrenummer, så kan vi ofte løse det raskt ved å sende deg et nytt smykke.

Legg vennligst merke til at selvforskyldte skader ikke dekkes. Er smykket f.eks. blitt mistet og deretter har gått i stykker, kan vi ikke dekke skadene. Det samme gjør seg gjeldende ved bortkomne kuler - Det er kundens eget ansvar å skru kulene fast, slik at de ikke faller av etter kort tid. Er det snakk om akrylkuler, dekker vi heller ikke kuler som er skrudd så hardt fast at de er flekkete eller generelt kuler som er overskrudd.

Velger du å benytte deg av returretten og dermed returnerer en del av din ordre, kan eventuell gratis frakt eller andre rabatter bli motregnet i det refunderte beløpet.

Les mer om hvordan du returnerer en vare her.

Bestilling

Når du har bestilt en vare på BodyMod.no, vil du motta en elektronisk kvittering for din bestilling. Deretter ser vi manuelt på din ordre.
Du vil motta enda en e-post når varen er pakket og avsendt.

Bestillinger fra BodyMod.no sendes fra Danmark via Tyskland. Derfor kan det forekomme fortolling av dine bestillinger, såfremt din samlede bestillingsverdi overstiger 350,- NOK per bestilling, siden BodyMod.no er en dansk bedrift.

Betaling, Priser & Tilbud

Vi ønsker å gjøre din betaling så lett som overhode mulig. Derfor benytter vi alltid de seneste betalingsteknologier og forsøker å tilby alle annerkjente betalingskort.
I overensstemmelse med dansk lov, trekker vi ikke pengene fra ditt betalingskort før vi avsender varen.
Våre betalingskortssystemer er levert av det anerkjente hollanske betalingssystemet, Adyen. Dine fulle kortdetaljer vil derfor aldri være tilgjengelige for BodyMod.no's medarbeidere, men bli overført direkte via sikre krypterte kanaler til Adyen.

Hos BodyMod.no kan du betale med følgende betalingskort og betalingsmetoder: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, American Express, PayPal, Klarna Faktura og Klarna Konto. BodyMod.no påtar seg alle gebyrer i forbindelse med kjøpet via betalingskort. Velger du betaling via Klarna eller PayPal, vil det være et individuelt gebyr fra bestilling til bestilling.

Priser: De prisene du finner på BodyMod.no anser vi for å være blant markedets absolutt beste. Vi tar forbehold for feil, mangler og force majeur. Prisene er eksklusive merverdiavgift.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og annet innhold

Besøkende må tilføye anmeldelser, kommentarer og annet innhold; og sende forslag, idéer, kommentarer, spørsmål, og annen informasjon, så lenge innholdet ikke er ulovlig, pornografisk, truende, "krenkelse av privatlivets fred", overtreder andres rettigheter eller på andet vis betraktes som skadende mot tredje person eller BodyMod.no og godkennes derfor ikke av BodyMod.no. Tilsvarende er det ikke tillatt å skape innhold som inneholder eller henviser til virus, politisk propaganda eller kommersiell reklame.

Du må ikke bruke falsk e-postadresse, utgi deg for å være en annen person, firma eller forening. BodyMod.no forbeholder seg retten til å fjerne eller rette et slikt innhold.

Hvis du oppgir eller sender materiale og medmindre vi angir annet, gir du BodyMod.no og innehaverne en non-eksclusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og full rett til å bruke, gjengi, endre, tilføye, offentliggjøre, oversette, skape avledet materiale fra, distribuere, og vise dette innhold over hele verden på et vilkårligt media. Dette er standard for alle online handelssteder, forums m.m. Det er ditt ansvar, ditt alene, at det materiale du innsender ikke overtrer dansk eller norsk lovgivning eller krenker personer eller virksomheters rettigheter.

Ønsker du tidligere innsendt materiale fjernet igenn - så kan vi altid snakkes. Kontakt info@bodymod.no og så finner vi en løsning.

Produktinformasjon

Vi ser det som sund fornuft å beskrive et produkt grundig. Vi arbeider derfor på å gi deg de beste opplysninger som overhovede mulig.
Ved produkter, hvor størrelsen er angitt eller velges, kan det i noen tilfeller være variasjoner i størrelsen i forhold til det som er opplyst. Dette pga. konverteringen fra tommer til mm. samt ved organiske produktet. Marginen bør alikevel ikke overstige +/- 0,7 mm. Feil kan derfor i ytterst sjeldne tilfeller forekomme og vi tar forbehold for disse.