• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Ekspresspost til Norge
  2-4 Dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Kjøpsbetingelser

Frakt & Levering

BodyMod.no gir deg den beste levering av kroppsutsmykningsmateriale.
Bestiller du innen kl. 15.00* på alle arbeidsdager, avsender vi varen samme dag, ekspress, til levering 2-4 dager etter.

* Betalingen må være gjennomført innen dette tidspunktet.

Håndtering av personopplysninger

For at du skal få din vare levert, må vi bruke ditt navn og postadresse. Da vi utsender en elektronisk ordrebekreftelse, har vi også bruk for din e-postadresse. Opplysningene videregis eller videreselges ikke til en tredjepart. De vil kun bli brukt i BodyMod.no's markedsføring oven for deg, såfremt du uttrykkeligt har aksepteret det. Dine opplysninger blir lagret på ubestemt tid og du kan når som helst bli slettet fra kundekartoteket, hvis du avmelder nyhedsbrevet i bunnen av hver markedsførings e-post.

Returnering/Tilbaketrekking/Reklamasjon

Da BodyMod.no arbeider med å gi deg den absolutt beste kundeservice og kjøpsopplevelse, gir vi deg ikke bare hva loven dikterer, men vi gir deg i stedet  hele 30 dages full returret. Det betyr at du har 30 dager til å beslutte deg om ditt kjøp var korrekt og evt. returnere varen. Det eneste kravet vi stiller er at smykkene ikke har vært ute av deres orginale gjennemsiktige og forseglede innpakning.

Hvis du skal returnere et smykke, fordi du angret, hadde kjøpt feil eller varen var skadet ved mottagelse eller annet - Så må du skrive oss en kort e-post innen 30 dager etter du har mottatt varen. Deretter må vi ha smykkene i hendene innen 7 dager. Skulle din vare være skadet og dekket av de 2 års reklamasjonsrett, så erstatter vi naturligvis også dine eventuelle fraktutgifter.

Vær oppmerksom på at selvpåførte skader ikke er dekket. Hvis smykket for eksempel blir mistet og deretter ødelagt, kan vi ikke dekke skadene. Det samme gjelder for tapte kuler - Det er kundens eget ansvar å skru kulene godt fast slik at de ikke faller av etter kort tid. I tilfeller som gjelder akryl-kuler, dekker vi ikke kuler som skrues så hardt fast at de sprekker eller generelt kuler som er overskrudd.

Hvis du velger å benytte deg av returrett og dermed returnerer en del av bestillingen, vil en eventuell gratis frakt bli trukket fra det refunderte beløpet, så lenge den totale mengden av de gjenværende elementene (de du ikke har returnert) ligger under 299, - kr . Det betyr at hvis du kjøpte varer for 320 kr, og etterpå returnerer varer for 50 kr. Så går den totale kjøpesummen ned til 270 kr som er under grensen hvor vi tilbyr gratis frakt. Du vil derfor ikke få alle 50 kr refundert da vårt system vil trekke fraktkostnaden for 29 kr. Så i førstnevnte tilfellet vil du bare få 21 kr tilbake.
Hvis du velger å sende hele ordren i retur vil du selvfølgelig få hele beløpet refundert.

Hvis du ønsker å returnere en vare, så kontakt vår kundeservice og ditt problem blir løst hurtig og effektivt. Finn mere om kundeservice her og les mer om hvordan du returnere en vare her.

Bestilling

Når du har bestilt en vare på BodyMod.no, vil du motta en elektronisk kvittering for din bestilling. Deretter ser vi manuelt på din ordre.
Du vil motta enda en e-post når varen er pakket og avsendt.

Bestillinger fra BodyMod.no sendes fra Danmark via Tyskland. Derfor kan det forekomme fortolling av dine bestillinger, såfremt din samlede bestillingsverdi overstiger 350,- NOK per bestilling, siden BodyMod.no er en dansk bedrift.

Betaling, Priser & Tilbud

Vi ønsker å gjøre din betaling så lett som overhode mulig. Derfor benytter vi alltid de seneste betalingsteknologier og forsøker å tilby alle annerkjente betalingskort.
I overensstemmelse med dansk lov, trekker vi ikke pengene fra ditt betalingskort før vi avsender varen.
Våre betalingskortssystemer er levert av det anerkjente hollanske betalingssystemet, Adyen. Dine fulle kortdetaljer vil derfor aldri være tilgjengelige for BodyMod.no's medarbeidere, men bli overført direkte via sikre krypterte kanaler til Adyen.

Hos BodyMod.no kan du betale med følgende betalingskort og betalingsmetoder: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, American Express, PayPal, Klarna Faktura og Klarna Konto. BodyMod.no påtar seg alle gebyrer i forbindelse med kjøpet via betalingskort. Velger du betaling via Klarna eller PayPal, vil det være et individuelt gebyr fra bestilling til bestilling.

Priser: De prisene du finner på BodyMod.no anser vi for å være blant markedets absolutt beste. Vi tar forbehold for feil, mangler og force majeur. Prisene er eksklusive merverdiavgift.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og annet innhold

Besøkende må tilføye anmeldelser, kommentarer og annet innhold; og sende forslag, idéer, kommentarer, spørsmål, og annen informasjon, så lenge innholdet ikke er ulovlig, pornografisk, truende, "krenkelse av privatlivets fred", overtreder andres rettigheter eller på andet vis betraktes som skadende mot tredje person eller BodyMod.no og godkennes derfor ikke av BodyMod.no. Tilsvarende er det ikke tillatt å skape innhold som inneholder eller henviser til virus, politisk propaganda eller kommersiell reklame.

Du må ikke bruke falsk e-postadresse, utgi deg for å være en annen person, firma eller forening. BodyMod.no forbeholder seg retten til å fjerne eller rette et slikt innhold.

Hvis du oppgir eller sender materiale og medmindre vi angir annet, gir du BodyMod.no og innehaverne en non-eksclusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og full rett til å bruke, gjengi, endre, tilføye, offentliggjøre, oversette, skape avledet materiale fra, distribuere, og vise dette innhold over hele verden på et vilkårligt media. Dette er standard for alle online handelssteder, forums m.m. Det er ditt ansvar, ditt alene, at det materiale du innsender ikke overtrer dansk eller norsk lovgivning eller krenker personer eller virksomheters rettigheter.

Ønsker du tidligere innsendt materiale fjernet igenn - så kan vi altid snakkes. Kontakt info@bodymod.no og så finner vi en løsning.

Produktinformasjon

Vi ser det som sund fornuft å beskrive et produkt grundig. Vi arbeider derfor på å gi deg de beste opplysninger som overhovede mulig.
Ved produkter, hvor størrelsen er angitt eller velges, kan det i noen tilfeller være variasjoner i størrelsen i forhold til det som er opplyst. Dette pga. konverteringen fra tommer til mm. samt ved organiske produktet. Marginen bør alikevel ikke overstige +/- 0,7 mm. Feil kan derfor i ytterst sjeldne tilfeller forekomme og vi tar forbehold for disse.