Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Piercingverktøy Piercingverktøy

Piercingverktøy

Utforsk vårt utvalg av profesjonelle piercingverktøy, utfør jobben riktig, og oppnå den perfekte looken.

Laster inn...

44 Produkter

Sorter etter
 1. Kuleholder
  kr 199,00
 2. Selvlukkende autoklaveposer
  kr 205,00
 3. Ringåpner
  kr 269,00
 4. Mosquito piercingnål med selvutløsende kateter
  kr 12,50
 5. Play piercingnål -50%
  Play piercingnål
  kr 8,00 Så lav som kr 16,00 -50%
 6. Lynlåsposer
  kr 72,00
 7. Bandasjesaks
  kr 129,00
 8. Multitool
  kr 209,00
 9. Bead tweezer
  kr 129,00
 10. Receiving tube
  kr 89,00
 11. Kateter til piercingnål
  kr 16,00
 12. Buet steril piercingnål
  kr 39,00
 13. Organza smykkepose
  kr 22,00
 14. Hengelås til store piercinger
  kr 669,00
 15. Steril piercingnål
  kr 16,00
 16. Piercingnåler Piercingnåler -50%
  Piercingnåler
  kr 239,50 Så lav som kr 479,00 -50%
 17. Pennington slotted tweezer
  kr 119,00
 18. Dermal anchor insertion tool
  kr 219,00
 19. Pennington forceps
  kr 119,00
 20. Pennington slotted forceps
  kr 119,00
 21. Foerester slotted forceps
  kr 119,00
 22. Foerester forceps
  kr 119,00
 23. Ringlukker
  kr 269,00
per side

Piercingverktøy

Utover sitt estetiske appell, er det beste med piercinger deres nære forbindelse til kroppen. De representerer mer enn bare et smykketilbehør; de er en del av mennesketindividet. Av den grunn er prosessene med å få piercing eller å bytte ut smykker noe som er delikat, og bør håndteres med forsiktighet og kjærlighet. Riktig piercingutstyr er viktig, og vi tilbyr kun det beste av det beste for profesjonelle piercere så vel som ikke-profesjonelle brukere. Disse piercingsverktøyene for kroppen er avgjørende for piercingens sikkerhet, så sjekk ut utvalget vårt og finn alt du trenger for å håndtere piercingrelaterte prosedyrer på en trygg måte.

Profesjonelt piercingverktøy

Det mest essensielle piercingverktøyet må være nålene som faktisk utfører selve piercingen i en persons kropp. Disse må være holdbare og presist utformet for dette avgjørende formålet. Hvis utstyret ikke er på høyde med artistens ferdigheter, vil resultatet aldri være like vellykket, hverken på utseende eller sikkerheten. Kjøp piercingnåler i løsvekt hos oss i størrelsene du trenger, og du vil snart være klar for å gjennomføre 50 vellykkede piercinger.

Vi har også et bredt utvalg av piercingtanger og pinsett for å holde området som skal pierces på plass under selve piercingprosessen, som foerster forceps for tunge- eller kinnpiercing. Ta en titt på tweezers set for en allsidig blanding av verktøy som hjelper deg med å utføre noen av de vanskelige piercingene akkurat, som øre-, navle- og nippelpiercinger. For spesifikke plasseringer er en receiving tube også en piercingnåls beste venn, da det forhindrer uønsket skade fra uventede bevegelser eller for å unngå å tre inn nålen for langt.

De fleste av våre nåler har integrerte katetre som gjør det enkelt for deg å plassere smykket i den nye utførte piercingen. Men hvis du er en fan av den klassiske piercingnålen når du utfører dine underverker, kan du fortsatt legge til et kateter til nålen og få det beste fra begge verdener. Klassisk håndtering med maksimal bekvemmelighet ved innsetting av smykker. Hva er det ikke å elske ved det?

Body Piercing VerktøyBody Piercing Verktøy

Ikke-profesjonelle piercingverktøy

De fleste av våre verktøy for piercinger er ment å brukes av profesjonelle piercere. Men noen er også nyttige for enhver entusiast som liker å være på toppen av alt som har med piercing å gjøre. Slike produkter inkluderer et praktisk måleverktøy for å vite størrelsen på smykkene dine. Ulike piercingverktøy for utskiftning er populært, som en spesialtang for å åpne eller lukke captive bead-ringer og segmenteringer, med tanke på at disse i utgangspunktet kan være noe vanskelige å håndtere. Vi har også en allsidig multitool for å bytte alle slags piercingsmykker. Disse er veldig nyttige hvis du ofte bytter smykker eller en dag trenger å skifte smykker på farta uten å skade deg selv eller dine yndlinger ved et uhell.

Disse verktøyene er designet for profesjonelle så vel som de som har piercing, noe som betyr at de er brukervennlige - faktisk er bekvemmelighet hele nøkkelen her, da de reduserer alle de kjedelige eller utfordrende aspektene ved å ha en piercing, slik at du kan fokusere på de positive sidene ved å ha en piercing.

Verktøy For PiercingerVerktøy For Piercinger

OFTE STILTE SPØRSMÅL (OSS)

Hvilket verktøy bruker piercere for å skifte smykker?

Det avhenger mye av plasseringen av piercingen og type smykker. For eksempel har labreter en flat bakside og vanligvis relativt små dekorative topper, så håndtering av en kan være utfordrende uten en tang til labret som er både slisset og uten sliss. Å unnlate å sikre labreten på plass kan føre til at den mest sannsynlig vil rotere inne i piercingen når du prøver å skru av den dekorative enden.

Et annet eksempel er en dermal, som har en som base er plassert under huden, så å bytte toppen krever et par tanger, den ene for å holde basen på plass, og den andre til å fjerne toppen. Hver piercingtype er unik, og derfor har dette piercingutstyret alt som er nødvendig for å få et sikkert grep om dem, og en vanlig pinsett eller en tang vil se noe annerledes enn denne.

Hva kan jeg bruke i stedet for en piercingklemme?

Hvis du trenger å bytte piercingsmykker, men ikke har de nødvendige verktøyene for å skifte piercinger, må du bruke fingrene veldig forsiktig (!), og avbryte prosessen hvis det gjør litt vondt eller hvis du har problemer med å nå frem til piercingen. Vi anbefaler ikke at du går bort fra piercingverktøy og at du improviserer med hverdagslige gjenstander, da de ikke er designet for oppgaven, og du risikerer bare å skade deg selv. Hvis du ikke kan endre smykket selv, bør du gå til en profesjonell piercer. Du vil være lettet for at du tok dette valget i etterkant.

Hvordan fjerner man en septumring uten tang?

Det er absolutt mulig å ta ut piercingsmykker uten verktøy, selv om bruk av verktøy generelt sett gjør prosessen enklere. En septumring er vanligvis ikke så vanskelig å fjerne eller sette i, spesielt ikke hvis smykket har en brukervennlig lukkemekanisme. De fleste av våre smykker har det, for eksempel de med et hengslet segment som du ganske enkelt åpner og lukker med et enkelt klikk.

Det samme gjelder noe som daith-ringer, en annen piercing som er plassert på et område der anatomien har begrenset plass. Så lenge smykket ditt er godt designet og du sørger for å lære deg hvordan det fungerer før du bruker det, kan du bytte det i farta uten tang eller annet piercingverktøy.

Når det er sagt, er det aller beste utstyret for akkurat denne jobben et par kirurgiske hansker. De krever litt øvelse å bruke, men hvis du tar dem i bruk, vil du ha et mye bedre grep enn med bare hendene, og hvis de brukes riktig, sprer du ingen bakterier.