Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert

Stretching

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Materiale
Farge
Diameter på stretch
Biokompatibilitet
Vanntett
Levetid
Brand

Elementer 1-48 av 125

Sorter etter
 1. Endeløs ring med hengsel
  kr 139,00
 2. Ultratynn silikontunnel
  kr 59,00
 3. Tunnel av kirurgisk stål med gjenge
  kr 99,00
 4. Silikontunnel i flere farger
  kr 59,00
 5. Taper til stretching i valgfri farge
  kr 39,00
 6. Tofarget tunnel med gjenge
  kr 159,00
 7. Tunnel av kirurgisk stål med o-ring
  kr 79,00
 8. Starterplugg i forskjellige størrelser
  kr 99,00
 9. Tunnel med stener
  kr 99,00
 10. C-formet taper med dobbel o-ring
  kr 89,00
 11. Saddle spreader med sort vedheng Saddle spreader med sort vedheng -30%
  Saddle spreader med sort vedheng
  kr 153,30 Så lav som kr 219,00 -30%
 12. Tunnel i flere farger med stenbesatt front Tunnel i flere farger med stenbesatt front -30%
  Tunnel i flere farger med stenbesatt front
  kr 62,30 Så lav som kr 89,00 -30%
 13. Kuppelformet plug av sort agat
  kr 149,00
 14. Mattsvart tunnel
  kr 139,00
 15. Plugg laget av silikon i valgfri farge
  kr 79,00
 16. Mattsvart plugg
  kr 129,00
 17. Tunnel av titan med skruegjenge
  kr 239,00
 18. Tunnel med gjenge
  kr 99,00
 19. Tunnel av kirurgisk stål i flere farger
  kr 79,00
 20. Spiralformet taper i valgfri farge Spiralformet taper i valgfri farge -20%
  Spiralformet taper i valgfri farge
  kr 55,20 Så lav som kr 69,00 -20%
 21. Plugg av glass i flere farger
  kr 149,00
 22. Plugg med lotusblomst og abalone
  kr 169,00
 23. Tunnel med antikk look og rose of sharon
  kr 159,00
 24. Hjerteformet plugg av svart onyks
  kr 149,00
 25. Plugg av snakewood
  kr 129,00
 26. Plugg av akryl i flere farger
  kr 69,00
 27. C-formet taper av akryl
  kr 79,00
 28. Tunnel med spindelvev
  kr 139,00
 29. Stor endeløs piercingring
  kr 129,00
 30. Stor hestesko
  kr 69,00
 31. Opalite plugg
  kr 149,00
 32. Taper av kirurgisk stål
  kr 89,00
 33. Tapersett laget av akryl
  kr 199,00
 34. Plug med sten og gjenget skrue
  kr 129,00
 35. Svart plugg av tre
  kr 109,00
 36. Stor hestesko med pigger i kirurgisk stål
  kr 69,00
 37. Stor hestesko med pigger i flere farger
  kr 109,00
 38. Snowflake obsidian plugg
  kr 99,00
 39. Svart tunnel av horn med hvit ring
  kr 159,00
 40. Gullbelagt tunnel med klare stener
  kr 99,00
 41. Captive bead ring av titan med innvendig gjenge i stor størrelse
  kr 169,00
 42. C-formet taper i akryl med en skive abalone-innlegg og o-ringer
  kr 269,00
 43. Plug av jackfruittre Plug av jackfruittre -60%
  Plug av jackfruittre
  kr 143,60 Så lav som kr 359,00 -60%
 44. Plug laget av krokodilletre Plug laget av krokodilletre -60%
  Plug laget av krokodilletre
  kr 143,60 Så lav som kr 359,00 -60%
 45. Plug av Sabatre Plug av Sabatre -60%
  Plug av Sabatre
  kr 143,60 Så lav som kr 359,00 -60%
Side
per side

Stretching

En stretchingpiercing kommuniserer individualitet og en sterk tilstedeværelse ved enhver anledning. Denne typen piercing vil bli lagt merke til fra lang avstand, og utstråler en personlig stil i enhver setting . Vi ønsker å være din primære nettbutikk for stretch-piercinger, og tilbyr derfor en kolleksjon i rekke stiler og materialer som f.eks tre og horn, i de mest etterspurte størrelsene. Utforsk våre plugger, tunneler, tapere og hengere. Vår raske leveringstjeneste vil bringe dine favoritter til deg på kort tid, slik at du kan gjøre inntrykk på andre hvor enn du er.

En stretchingpiercing i øret, innebærer gradvis utvidelse av det lille hullet i en ørepiercing ved å bruke større smykker over tid. Grensen for hvor stor stretchingpiercingen din kan bli, avhenger av størrelsen på øreflippen din, den nøyaktige plasseringen av piercingen samt hvor fort du går fram når du velger når du strekker din piercing. Å gå for fort fram, kan føre til at huden din sprekker og det påfølgende arret kan være avgjørende for hvor mye du kan fortsette å strekke øret.

Det er mulig å utvide hullet opptil 6 mm av gangen, og da vil det bli klassifisert som en stretchingpiercing. Men for å utvide den ytterligere, må du bruke gradvis større stretchingsmykker etter ønsket størrelse. Prosessen med å ha en stretching, viser tydelig kroppens evne til å tilpasse seg, også på et følelsesmessig nivå, altså menneskets evne til å tilpasse seg. Din stretching viser at du ikke nøler med å skape forandringer og utvikle deg. Den som ikke våger, vinner ikke.

Stretch SmykkerStretch Smykker

En stretchingpiercing er en enda dristigere motestatement enn de fleste andre piercingtyper, da det signaliserer en fullstendig dedikasjon til ditt personlige uttrykk. Det bringer deg nærmere din personlighet og forholdet til kroppen. Når det er sagt, avhengig av hudens fleksibilitet, kan du velge å redusere størrelsen på den strakte piercingen så lenge den ikke er for stor. Dette er en beslutning som varierer fra individ til individ, men hvis du er nysgjerrig på hvordan det skal se ut, anbefaler vi at du ikke strekker piercingen til mer enn 4 mm.

Den mest populære typen stretchingsmykker er pluggen, som er en tykk disk som fyller det utvidede piercinghullet. Pluggene er vanligvis sirkulære, og gir en følelse av noe solid og tungt (selv om smykkene faktisk er veldig lette). Dette gjør pluggen til et nådeløst uttrykk der personligheten uttrykker beslutsomhet, med andre ord en som står opp for deg selv og andre. Du kan også begynne med en fake plugg for å se om det er det rette for deg før du begir deg ut på reisen med å faktisk strekke øret.

Øre Stretching SmykkerØre Stretching Smykker

En annen imponerende smykketype er tunnelen, som faktisk ligner en plugg, bortsett fra at den er hul og ikke er en solid form. Disse kommer i forskjellige former, og en populær variant er dråpeformen. Både plugger og tunneler visualiserer dimensjonen på ørepiercingen din, selv om en tunnel bare er et tomrom der folk kan se rett gjennom selve piercinghullet. I likhet med plugger, har tunneldesigns en tendens til å være enklere og todimensjonale, men noen er utsmykket med lekre anheng, og oppnår en interessant kombinasjon av det stretchede utseendet og en mer konvensjonell øresmykkedesign.

Derimot, tredimensjonale tapers er en type smykker som settes gjennom det utvidbare stretchingpiercing-hullet, og vises på hver side som et vanlig øresmykke, men vil også se noe større ut. På grunn av den gradvis smalere utformingen, er disse ypperlige for å øke piercingstørrelsen trinn for trinn for å gradvis øke størrelsen. Men sørg for å gjøre det i små trinn, ellers risikerer du å skade huden, spesielt når hullet er lite. Dersom du allerede har nådd en større størrelse, er vekten av tunge smykker nok til å strekke den ytterligere.

Stretching ØreStretching Øre

Tapers ser også fantastisk ut når de brukes kun for sitt design. Tre gode valg når det gjelder taperdesigns inkluderer den rette eller den klassiske taperen, spiraltaperen og den C-formede taperen. Siden de er større enn de fleste øresmykker, tiltrekker alle disse alternativene oppmerksomheten, men med hver sin distinkte vibe. Velg formen og fargen som matcher din smak, og selvfølgelig størrelsen som passer til din egen stretching.

Til slutt er det viktig å trekke frem hangers og vekter, som utgjør en mangfoldig kategori av designs innen stretchingsmykker. Disse skiller seg ut på flere kreative måter i forhold til de andre typene nevnt tidligere. Ta denne utrolige keyhole-hangaren for eksempel. Som navnet antyder, er disse formene ikke lukkede, og det gir inntrykk av at de "henger" fra det utvidede piercinghullet, selv om de sitter fast og sikkert på plass.

Øre StretchingØre Stretching

I motsetning til hangers, som primært er noe fasjonabelt, er vekter tunge smykker som har den egenskapen at de strekker piercingen din nedover, og vil med dette gi stretching piercingen din en annerledes look. Dette kan for eksempel være i form av en ekstra stor hestesko. Enten du bruker hengende smykker, eller om selve piercingen din har en langstrakt form, gir disse tilnærmingene et inntrykk av tyngde og styrke når øyet beveger seg nedover vertikalt. Hvis du virkelig ønsker å fange oppmerksomhet, er dette den perfekte looken for deg.

Spekteret av stretchingsmykker for øret er bredt nok til å imøtekomme mange forskjellige stiler og personlige uttrykk. Ta en titt på utvalget vårt, og du vil snart finne noe som taler til deg, kanskje til og med på måter som vil overraske deg. Lek deg frem, prøv noe nytt og vær deg selv.

Stretch ØreringeStretch Øreringe

Stretching FAQ

Hvordan kan jeg strekke piercingene mine?

En stretchingpiercing oppnås ved at en eksisterende piercing i øreflippen forstørres ved å bruke stadig større smykker. Øret vil i sitt eget tempo tilpasse seg endringene og være klar til å gå for en større størrelse. Denne prosessen gjentar du til du oppnår ønsket størrelse.

Tapers er praktiske til dette formålet siden formen deres effektivt kan benytte seg av de forskjellige størrelsene, så avhengig av hvordan du velger å bruke dem, tar de opp mer eller mindre plass i piercinghullet ditt. På den måten slipper du å kjøpe nye smykker hver gang du ønsker å øke størrelsen. En investering i et tapersett er enda mer lønnsomt. Da har du alt du trenger for å gradvis arbeide deg opp til drømmeutseendet.

Hvor lenge varer smerten på en stretchingpiercing?

Siden stretchingpiercing er en utvidelse av en vanlig øreflipppiercing, vil øreflippens mykhet gjøre prosessen med kroppsmodifisering relativt ukomplisert. Hvis det gjøres riktig, er det ingen smerte under helbredelsen.

Når det er sagt, vil området føles stramt og kanskje sårt gjennom hele strekkprosessen. Men hvis det faktisk gjør vondt, har du kanskje vært litt for utålmodig og økt smykkestørrelsen før kroppen har tilpasset seg den opprinnelige størrelsen. Det er viktig at du ikke forhaster deg, og at du lytter til din egen kropp.

Hva slags smykker kan jeg bruke i stretchingene mine?

Tre eller bein tillater huden å puste, noe som er spesielt gunstig for stretchingpiercinger da smykkets overflate dekker et større område sammenlignet med andre piercingstyper. Dessuten er lette metaller som kirurgisk stål eller titan mer egnet enn tyngre materialer, som gull for eksempel.

For ferske piercinger anbefaler vi imidlertid ikke materialer som tre eller bein, fordi de absorberer væsken fra det helbredende såret. Titan er alltid et trygt valg for nye piercinger på grunn av dets skånsomhet mot sensitiv hud.