Svart plugg av tre

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

KISS "Keep It Simple, Stupid" er visst veldig passende å si om denne fete, men vedig enkle plugg, laget av tre.

Tresorten er areng som er veldig mørk, nesten svart, i fargen. Det kan forekomme enkelte fargespill, men alt holdes i den mørke nyansen.

Er du enda ikke startet på stretching, går det litt tid innen du kan benytte den største modellen av denne plugg. Du kan nemlig kjøpe denne plugg fra 6,5 mm. og helt opp til 47,5 mm. Så det krever forholdsvis store hull hvis man vil ha den største.

Da det er et organisk materiale vil fargene variere en smule fra plugg til plugg, men vi gjør vårt beste for å sende to like hvis det bestilles to.

Les evt. mer om tre og organiske materialer på vår informasjonsside omkring piercingmaterialer.

Vennligst merk deg: Før dette smykke tas i bruk kan det være en god idé å rense overflødige oljer av med mild såpevann og behandle smykket med en naturlig voks. Bivoks er spesielt å anbefale, da det forsegler smykkets farge og du kan dermed unngå at dette smitter av på huden. Smykket her kan nemlig smitte av da du mottar det i en naturlig rå form, hvor treet er blitt mettet med oljer som inneholder naturlige fargepigmenter for å oppveie den underliggende trestrukturen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-63
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Tre
Dette smykket er laget av tre. Tre er et organisk materiale og kan derfor variere i farge og struktur. Det er allikevel sjarmen med tre og blir derfor sett som et pluss. Tre er også varme- og fuktfølsom og kan derfor gå i stykker hvis det utsettes for det. Noen tresmykker kan inneholde farge og kan, hvis de utsettes for fukt, farge litt av - Det er ikke farligt da det er naturlig farge fra smykkets kilde.
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Wee!
Karakter
Så fin, jeg er super glad i dem. :-) Review by Sabine
Toppklasse
Karakter
Utrolig stilig Review by Jacob
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Svart plugg av tre
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder