100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Svart plugg av tre

På lager

KISS "Keep It Simple, Stupid" er visst veldig passende å si om denne fete, men vedig enkle plugg, laget av tre.

Tresorten er areng som er veldig mørk, nesten svart, i fargen. Det kan forekomme enkelte fargespill, men alt holdes i den mørke nyansen.

Er du enda ikke startet på stretching, går det litt tid innen du kan benytte den største modellen av denne plugg. Du kan nemlig kjøpe denne plugg fra 6,5 mm. og helt opp til 47,5 mm. Så det krever forholdsvis store hull hvis man vil ha den største.

Da det er et organisk materiale vil fargene variere en smule fra plugg til plugg, men vi gjør vårt beste for å sende to like hvis det bestilles to.

Les evt. mer om tre og organiske materialer på vår informasjonsside omkring piercingmaterialer.

Vennligst merk deg: Før dette smykke tas i bruk kan det være en god idé å rense overflødige oljer av med mild såpevann og behandle smykket med en naturlig voks. Bivoks er spesielt å anbefale, da det forsegler smykkets farge og du kan dermed unngå at dette smitter av på huden. Smykket her kan nemlig smitte av da du mottar det i en naturlig rå form, hvor treet er blitt mettet med oljer som inneholder naturlige fargepigmenter for å oppveie den underliggende trestrukturen.

Detaljer
NameSvart plugg av tre
SKUPlug-63
TypePlugg
MaterialeTre
FargeSvart
DybdeVarierende
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Svart plugg av tre
Din vurdering:
Svart plugg av tre