Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Industrial piercingsmykker Industrial piercingsmykker

Industrial piercingsmykker

Oppdag et bredt utvalg av industrial-piercingsmykker i ulike former, farger, størrelser og stiler

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Farge
Farge på sten
Lengde

25 Produkter

Sorter etter
 1. Piercingstav med kuler
  kr 39,00
 2. Industrial stav med tekst
  kr 89,00
 3. Indistrial piercing med stener i rekke
  kr 219,00
 4. Industriell piercing med vridd tråd
  kr 69,00
 5. Industrial stav med klare stener
  kr 179,00
 6. Industrial piercing formet som skrue
  kr 79,00
 7. Industrial stav med diamantlook Industrial stav med diamantlook -50%
  Industrial stav med diamantlook
  kr 74,50 Så lav som kr 149,00 -50%
 8. Industrial stav med 3 stender og gjenge innvendig
  kr 249,00
 9. Industrial piercing med blader på stilk
  kr 169,00
 10. Industrial stav med tre stjerner
  kr 69,00
 11. Industrial stav med tre
  kr 179,00
 12. Piercingstav med spikes
  kr 59,00
 13. Industrial stav formet som nøkkel
  kr 89,00
 14. Industrial stav med englevinger
  kr 69,00
 15. Industrial piercing formet som pil
  kr 109,00
 16. Industriell barbell med pil og blekksprut-tentakkel
  kr 169,00
 17. Bølget industrial piercingstav
  kr 89,00
 18. Industrial barbell med metalliske akrylkuler
  kr 59,00
 19. Industrial piercing med kors
  kr 69,00
 20. Industrial stav med evighetsskilt
  kr 179,00
per side

Industrial Piercing

Hvem er det som sier nei til en mektig to-i-en piercing? Den industrielle ørepiercingen har en kraft i seg og er ugjenkjennelig og sjarmerende helt på sin egen måte. Få din til å skille seg enda mer ut med våre lekre designs. Velg blant et utvalg av høykvalitets ndustrielle piercingsmykker i størrelsen, fargen og materialet som passer deg best: Her får du kirurgisk stål og akryl inkludert. Gå videre og oppdag favorittene dine i dag.

En industrial piercing er noe virkelig unikt fordi den består av to helix-piercinger forent av en lang stav. Helixen er den foldede øvre kanten av øret, og når den dekkes av vakre smykker, blir den ganske enkelt lagt merke til. Industrial er et unikt tilbehør som krever respekt og lar deg fortelle historien din om hvem du er, og du vil garantert bli hørt. En av Miley Cyrus' fantastiske ørepiercinger er en industrial piercing, og selv blant hennes mange andre dekorasjoner skiller den seg virkelig ut.

Industrial PIercingIndustrial PIercing

En industrial piercing-bar utrykker ditt mot og det å være deg selv uten tvil. Hvis du er ute etter ha styrken til å overbevise, er industrial et perfekt valg. Og ikke bare skaper denne piercingtypen i seg selv noe som er solid, men det riktige smykkedesignet kan krydre det enda mer ved å tilpasse den til din egen personlige stil. Det enkleste industrielle smykket er en rett barbell, og er et svært populært og et elegant valg. Men du kan også gå for noe litt mer livlig, som en indtustrial med design som hjerterytme, eller kanskje denne kule pilen med en original vri. Husk at du også kan velge forskjellige farger, noe som endrer utseendet på selv de mest basic smykkene fullstendig.

Industrial PercingIndustrial Percing

Av natur er industrial øreringer uvanlig, men du kan alltid kombinere mer enn én ørepiercing for å lage noe som er helt din egen greie. En flott ting med industrielle piercinger er at de allerede består av to piercinger i seg selv. Det gjør det bare desto enklere å sette sammen en trippel komposisjon hvis du ønsker det.. Kanskje en liten, søt ørering er den perfekte kombinasjonen til din dristige industrial, enten det er i øreflippen, tragusen eller til og med selve helixen, rett ved siden av barbellen din. Å kombinere flere skaper enda mer blikkfang, og det lar deg være kreativ. Industrial er en så særegen piercingtype at den fungerer godt med omtrent alt. Vær leken og uttrykk deg selv på din egen måte.

Så ta en titt gjennom samlingen vår av industrelle piercinger og finn mange skjulte skatter til den nye deg. Takket være vår superraske levering, vil de bli dine på kort tid.

Industrial Piercing SmykkeIndustrial Piercing Smykke

Hvor stort er hullet i en industrial piercing?

Standardtykkelsen på en industrial barbell er 1,6 mm. Lengden på staven avhenger av formen på øret ditt samt den nøyaktige plasseringen du har gått for.

Hvorfor er det så vanskelig for industrlelle piercinger å helberede?

Helingstiden til en industrial piercing er 6-12 måneder hvis du tar godt vare på den. Det er fordi den sitter i den harde delen av ørebrusken, som vanligvis tar lengre tid å gro enn den myke øreflippen. Videre består industrial av to separate piercinger, noe som betyr dobbel sjanse for infeksjon. Så vær ekstra oppmerksom når du lar din industrial helberede og sørg for å rense begge sårene regelmessig.

Piercing IndustrialPiercing Industrial

Hvordan rengjører jeg en industrial piercing?

Som enhver annen piercing, anbefaler vi at du rengjør hver piercing på din industrial to ganger hver dag under hele tilhelingsperioden. Rengjør dem én gang med vann og delikat såpe, og senere én gang til med saltvann. Eventuell utslipp fra sårene trekkes ut av saltet og hjelper til med helingsprosessen.

Vask alltid hendene før rengjøring, og berør aldri noen av piercingene på noe annet tidspunkt, for å unngå infeksjon eller generell irritasjon. Feil pleie forlenger helingstiden, så vær forsiktig, spesielt siden du har to helbredende piercinger å ta vare på.

Hvordan bytter jeg en industrial piercing?

Å bytte barbell i din industrial fungerer på lik linje med andre piercinger. Begynn med å vaske hendene. Skru deretter av den avtagbare kulen og trekk ut staven før du neste gang setter i det nye smykket og deretter skru kulen godt på. Noen av våre barbells har innvendig gjenge, noe som betyr at de ikke forårsaker vevsskade når de settes i og ut av piercingene dine. Gjør deg likevel alltid kjent med lukkemekanismen til smykket ditt før du prøver å bruke det, både av hensyn til de små skjønnhetene og mest av alt, deg selv.

Ikke bytt smykker i løpet av helingsperioden, fordi det vil utsette piercingene dine for infeksjonsrisiko og utsette at piercingene gror sammen igjen. Bytt den først når begge av industrialens piercinger er fullstendig helbredet. La heller aldri piercingene dine stå uten smykker, selv etter helbredelsesperioden, fordi de kan raskt gro litt sammen.

Industrial SmykkeIndustrial Smykke