100 dager returrett
Frakt fra 35 kr. Gratis frakt fra 350 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

40 Produkter

per side
Sorter etter
  1. Salg
    Industrial stav med striper
    kr 92,65 Så lav som kr 109,00

40 Produkter

per side
Sorter etter

Industriell

Industrielle øresmykker er noen av de mest unike smykkene du kan bruke. En industriell piercing er en piercingstang som går gjennom to hull i øret. Denne kan bli plassert hvor som helst i øret, men den mest vanlige plassen er den øvre delen av øret, hvor helix og anti-helix blir koblet sammen ved hjelp av en industriell bar. Når du tenker på å ta en slik piercing, er det viktig at du er innforstått med at du tar to piercinger på en gang. Du tror kanskje at prisen vil øke fordi det er to hull, men vanligvis er det kun en piercing du betaler for. Prisen kan variere fra 280 til 650 kroner, avhengig av studio. Pass på at du velger en profesjonell piercer som har erfaring og bruker profesjonelt utstyr. Aldri gå til en som ønsker å bruke pistol til å pierce øret ditt.

Tilheling og rensing

Hvis du velger å få den vanligste typen industriell piercing, som består av to hull i brusken, må du forvente en lang tilhelingsperiode. Tilhelingsperioden varer ofte i 6 måneder, og ofte også lenger. Pass på at du har gode rensevaner mens hullene tilheles. Du kan bruke Isoton saltvannsløsning for å holde området rundt piercinghullene rent. Vask hendene dine og bruk en Q-tip for å rense området rundt ditt industrielle smykke. Om du føler behov for det, kan du også dyppe en bomullspad i blandingen. Det er andre ting du kan gjøre for å hjelpe tilhelingsprosessen. Hold håret ditt unna og prøv å ikke sove på øret du nylig har piercet, da dette kan forårsake smerter og irritasjon.

Type design

Du kan fremskynde tilhelingsprosessen ved å bruke riktig type smykke. Din startpiercing bør være en enkel barbell av titan. Når hullene har grodd fullstendig (etter 6–8 måneder), kan du se etter et annet design. Å kjøpe dine industrielle øreringer online hos Bodymod er en god idé, ettersom vi har den høyeste kvaliteten og de mest unike designene. Vi har blant annet smykker som dette:

Å bytte piercing burde ikke være vanskelig, men hvis du føler deg usikker kan du alltid spørre din piercer om hjelp til å vise deg den riktige måten å gjøre det på. Begge sidene av barbellen kan skrus av. Etter å ha vasket hendene dine, skrur du av en av sidene og drar barbellen forsiktig ut. Å sette inn det nye designet bør være like enkelt. Pass alltid på at du vasker hendene og smykket før du putter det i hullene. Dette er for å unngå at piercingene dine kommer i kontakt med uønskede bakterier. Om du behandler den riktig, vil du ha en fantastisk opplevelse og mye moro med din nye industrielle piercing.