SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug av tre med knust turkis sten

kr 199,00
På lager

Det blir ikke mye vakrere eller mer luksuriøst for din øreflipp enn denne enkle men flotte pluggen av nydelig mørkt tre med en riktig flott struktur langs siden. Tre, som er et organisk materiale, er noe av det beste du kan bruke i ditt stretch. Tre tillater nemlig huden å puste, så du unngår lukt og andre ubehageligheter som kan oppstå når huden ikke får nok luft.

Her er pluggen dessuten dekorert med en helt unik front som består av knust turkis sten. De mange små knuste stykkene med sten passer sammen som brikker i et puslespill, hvoretter overflaten er blitt polert så den er helt glatt. Det er faktisk et helt lite kunstverk i seg selv og en helt ny og kreativ måte å bære sten i sine smykker.

Man ser ofte at plugger enten passer til små eller til store stretch, men her har du en plug som fås så den passer til nesten alle. Den minste størrelsen er 6 mm. i diameter mens den største har et mål på 25 mm. Det gir et bredt spenn av ganske mange forskjellige størrelser så det burde være mulig for de fleste å finne en som passer.

Kjøp den flotte pluggen allerede i dag og før du vet ordet av det vil den ligge klar til deg i din postkasse.

Detaljer
NamePlug av tre med knust turkis sten
SKUPlug-21
TypePlugg
MaterialeTre
Dybde15 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av tre med knust turkis sten
Din vurdering:
Plug av tre med knust turkis sten