Plugg av rosenkvarts med o-ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen du ser her er laget av rosenkvarts, som er et stenmateriale som er kjent for å fremme harmoni og balanse.
Fargen på pluggen går over i det rosa og kan være varierende fra plugg til plugg - Ikke to plugger er like i fargen. En kan være svakt rosa og en annen kan være mer markant i fargen med mørkere eller lysere streker i seg. Men det er nettopp sjarmen med organiske materialer.

Pluggen er på fronten kuppelformet og har bakpå en o-ring som sitter i en liten rille, så den ikke faller av. At det er påmontert en o-ring, gjør det kun lettere å ta pluggen inn og ut av øret, uten å gjøre skade på seg selv ved å kjempe med å få store kanter presset inn gjennom hullet.

Velg denne pluggen i størrelser fra 4 - 16 mm. og håp at ditt liv kommer mer i balanse. Du kan selvfølgelig også la være med å tro på stenen(!) og bare gå med den fordi den er knallflott i seg selv.

Du kan også gjerne ta en kikk på våre plugg av rosenkvarts med et motiv av en rose, utskåret på fronten av pluggen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-103
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Stein
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Super bra
Karakter
Steinene er fantastisk laget og ser flotte ut! Veldig fornøyd! Review by Tea
kjempeflott!
Karakter
Helt fantastisk og handle her!
Steinene er laget veldig bra, du merker at kvaliteten er bedre en de fleste sider man er på.
Review by Kaja benedicte
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av rosenkvarts med o-ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder