100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg av akryl i flere farger

kr 59,00
På lager

Simpelhet må være nøkkelordet for denne pluggen. Den kan nesten ikke fås simpelre med sin solide ensfargede akryl. Pluggen har hverken o-ringer, gjenger eller annet dall, men består utelukkende av ét stykke akryl, som er formstøpt med to høye kanter så den blir sittende i øret.
Akryl inneholder ikke nikkel, så lider du av nikkelallergi er smykker av akryl et riktig godt valg. Den eneste ulempen med akryl er at man lukker den innvendige delen av hullet på sitt øre inne, dvs. øret ikke kan puste, hvilket kan resultere i en fæl lukt, hvis det ikke blir "luftet" ut jevnlig. Alternativt kan Smelly Gelly benyttes.

Både den svarte og den hvite modellen kan brukes til nesten alle annledninger. Det er uansett om du er til en begravelse, en 80 års fødselsdag eller til en jobsamtale. Til de litt mere "avslappede" begivenheter kan du nok bevege deg ut i en litt mer tøff farge som f.eks. grønn eller rosa. Men uanset hvilken plugg du bærer, går du ikke helt galt i byen.

Pluggen er som sakt en double flared plugg uten skarpe kanter, som til sist er blitt en anelse høyglanspolert for en penere finish. Modellen finnes i størrelser fra 3 mm. og helt opp til 25 mm. og som du kan se på produktbildet, finnes den også i et hav av farger.
Skulle du være i tvil om hvilke farger som passer til hvilken begivenhet (er du kvinne, er du nok ikke i tvil), så er prisen så vennlig at du ikke velter hele ditt budsjett ved å kjøpe et par i flere farger.

Detaljer
NamePlugg av akryl i flere farger
SKUPlug-91
TypePlugg
MaterialeAkryl
DybdeVarierende
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av akryl i flere farger
Din vurdering:
Plugg av akryl i flere farger