Mattsvart tunnel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mattsvart er det nye svart. I hvertfall når det kommer til stretching og smykkene dertil.
Disse tunnels er laget av ren kirurgisk stål og har fått en flott overflatebehandling med en mattsvart farge som gjør dem veldig diskre å se på, selv med store størrelser.
Tunnelen har en avskruelig bakende så smykket er utrolig lett å sette inn i øret.

Størrelsen på smykket velger du selv i boksen over blandt størrelser som strekker seg fra 3 mm. - 24 mm.
Smykker med denne overflade fås også som solid mattsvart plugg.

Overflaten på dette smykket er en smule mer mottakelig ovenfor risser og skrammer enn alminnelige tunnels, så hvis de ligger og ruller rundt i en skuffe vil de hurtig se brukt ut. Men hvorfor skal man også gjemme slike fete tunnels vekk - De skal jo bæres i øret :)

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-95
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Kule og gode å gå med
Karakter
Disse tunnelene er de jeg bruker mest, de er gode å gå med og de ser kule ut. Materialet er godt for ørene og har ikke opplevd noe problemer underveis. De er litt vanskelige å få på når det gjelder skruen fordi den ofte kan kile seg fast om man så vidt bommer litt på skrumønsteret, så jeg ender opp med å stå og slite litt med å få skrudd dem ordenlig på. Ellers synes jeg de er supre og jeg vil anbefale de til alle der ute. De er verdt pengene. Review by Amalie
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Mattsvart tunnel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder