Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Hestesko smykker Hestesko smykker

Hestesko smykker

Hev nivået på stilen din med nye hesteskosmykker: kuler, pigger, twister-ringer i ulike størrelser og farger

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Materiale
Farge
Farge på sten
Trådtykkelse
Diameter på ring
Biokompatibilitet
Vanntett
Levetid
Brand

29 Produkter

Sorter etter
 1. Sirkulær barbell med fasettslipte kuler
  kr 189,00
 2. Hestesko av titan med innvendig gjenge Hestesko av titan med innvendig gjenge -20%
  Hestesko av titan med innvendig gjenge
  kr 135,20 Så lav som kr 169,00 -20%
 3. Hestesko av titan med pigger
  kr 129,00
 4. Hestesko med kuler Hestesko med kuler -30%
  Hestesko med kuler
  kr 55,30 Så lav som kr 79,00 -30%
 5. Hestesko med pigger Hestesko med pigger -20%
  Hestesko med pigger
  kr 63,20 Så lav som kr 79,00 -20%
 6. Hestesko med innvendig gjenge og runde stener Hestesko med innvendig gjenge og runde stener -20%
  Hestesko med innvendig gjenge og runde stener
  kr 119,20 Så lav som kr 149,00 -20%
 7. Mattsvart hestesko med pigger
  kr 79,00
 8. Mattsvart hestesko
  kr 79,00
 9. Hestesko av titan Hestesko av titan -20%
  Hestesko av titan
  kr 103,20 Så lav som kr 129,00 -20%
 10. Hestesko av 14 karat gull
  kr 1250,00
 11. Hestesko av farget titan med innvendig gjenge Hestesko av farget titan med innvendig gjenge -20%
  Hestesko av farget titan med innvendig gjenge
  kr 159,20 Så lav som kr 199,00 -20%
 12. Stor hestesko med pigger i kirurgisk stål
  kr 69,00
 13. Stor hestesko
  kr 69,00
 14. Hestesko av akryl med glitterkuler
  kr 69,00
 15. Hestesko av selvlysende akryl Hestesko av selvlysende akryl -30%
  Hestesko av selvlysende akryl
  kr 48,30 Så lav som kr 69,00 -30%
 16. Hestesko med vridd tråd
  kr 79,00
 17. Twisterring i mange forskjellige farger
  kr 79,00
 18. Sett av tre hestesko med selvlysende kuler
  kr 89,00
 19. Stor hestesko med innvendig gjenge
  kr 89,00
 20. Hestesko med glitterkuler Hestesko med glitterkuler -30%
  Hestesko med glitterkuler
  kr 41,30 Så lav som kr 59,00 -30%
 21. Hestesko i akryl
  kr 119,00
 22. Stor hestesko med pigger i flere farger
  kr 109,00
 23. Hestesko med splash flekker og fargespill Hestesko med splash flekker og fargespill -30%
  Hestesko med splash flekker og fargespill
  kr 55,30 Så lav som kr 79,00 -30%
 24. Hestesko med innvendig gjenge og opalstener
  kr 259,00
 25. Stor twisterring
  kr 205,00
 26. Hestesko med metalliske akrylkuler
  kr 59,00
 27. Stor hestesko i flere farger
  kr 109,00
 28. Twisterring med sten Twisterring med sten -30%
  Twisterring med sten
  kr 55,30 Så lav som kr 79,00 -30%
per side

Hesteskopiercinger

La oss introdusere en morsom variant av den stadig populære piercingringen, og den fortjener like mye oppmerksomhet. Vi snakker om hesteskoen. En unik variant blant kroppssmykker er hesteskoen og er ypperlig for deg hvis du ønsker å prøve noe nytt i piercingen din. Utforsk vår samling av hesteskoringer og finn akkurat det du leter etter. Vi har smykker i forskjellige størrelser og materialer, som titan og kirurgisk stål, for ikke å snakke om mange kule designs. Ta steget og match din stil med noe nytt!

Hesteskoen er akkurat som vanlige piercingringer, bortsett fra at de ikke er helt lukket. Som navnet antyder, er det en åpning i omkretsen, og denne detaljen er nok til å endre utseendet fullstendig. Denne smykketypen er også kjent som sirkulære barbeller siden du like godt kan tenke på dem som bars som er bøyd til en ringlignende form. Akkurat som andre barbells, kommer hesteskoen med to ender med sine flotte dekorasjoner.

Det mest enkle designet har to kuler som gir et mer elegant uttrykk, mens andre foretrekker et mer kompleks utseende. Nesten like vanlig som kuler er de ikoniske piggene, men du kan også gå for noe som flerfargede akrylkuler. Valget er enkelt. Gå for det som passer drømmelooken din best.

Hestesko RingerHestesko Ringer

Når det kommer til valg av plassering for din hestesko, fungerer denne smykketypen på alle de samme stedene som vanlige piercingringer: septum, øyenbryn, navle, nippel, leppe- og ørepiercinger - til og med noen intimpiercinger. Så hvis du i det hele tatt har en piercing, er det en god sjanse for at hesteskosmykker kan gjøre underverker i motegamet ditt.

Den desidert mest populære plasseringen for hesteskoringer er septum. Å ha hvert nesebor dekorert, skaper et kraftfullt uttrykk som understreker hva denne piercingen handler om. Selvtilliten din vil fordobles selv med det enkleste smykkedesignet. Ikke gå glipp av kraften til en fantastisk hestesko hvis du allerede rocker en septum.

En fantastisk variant er den såkalte twisterringen, med sin enestående spiralform som tar opp litt mer plass og til gjengjeld trekker mer oppmerksomhet. Denne fungerer best i plasseringer som øyenbryn, leppe eller navle som har plassen som skal til for at smykket kan ta seg ut best mulig.

Hestesko SmykkeHestesko Smykke

En annen spesiell hestesko skiller seg ut ved ganske enkelt å være mye større. Selv om du teknisk sett kan bruke den i hvilken som helst piercing så lenge målene dine passer, er denne ideell som vekt for en ørestretchpiercing. Vekter som denne tjener til å forstørre stretchinghullet ved å la tyngdekraften trekke øreflippen nedover for å skape en mer langstrakt strekkform. Dette er for deg hvis du vil ha et annet utseende enn det vanlige sirkulære hullet.

Hestesko Piercing SmykkerHestesko Piercing Smykker

Siden hesteskosmykker i utgangspunktet er en barbell med en ekstrem kurve, er lukkemekanismen identisk med mekanismen til andre barbells. Vanligvis kan en av de dekorative endene skrus av for å la baren passere gjennom piercingen din. Så skru bare enden tilbake. Hva kan være mer praktisk? I tillegg er de fleste av våre produkter designet med innvendige gjenger slik at bare den glatte utsiden av baren berører huden din. Utvendig gjenging vil risikere å rive i hudvevet og forstyrre det sensitive piercingområdet ditt.

Uansett hva slags piercing du har, står du fritt til å prøve ut hesteskosmykker i dag og finne nye måter å uttrykke din egen, autentiske stil på. Så, hva venter du på egentlig?

Hestesko PiercingerHestesko Piercinger

Hestesko FAQ

Hva slags hestesko finnes det for piercinger?

Det er to grunnformer for hesteskopiercinger: den sirkulære barbellen og twisterringen. Men ikke la deg lure. Hesteskoringer er utrolig varierte når det gjelder designs, da deres dekorative ender kommer i utallige forskjellige stiler. For ikke å snakke om utvalget av tilgjengelige farger. Så utforsk mulighetene, og finn de skjulte favorittene du aldri visste du en gang trengte.

I hvilke piercinger kan jeg bruke en hestesko?

De fleste piercinger som passer til ringsmykker vil se fantastiske ut med en hestesko, inkludert navle, nippel, leppe og de mange ørepiercingene. En av de mest populære alternativene er åpenbart septum, med det åpne designet til en hestesko gir det en dobbel effekt på ansiktspiercingens sentrale plassering sammenlignet med en vanlig ring. En twisterring er ikke godt egnet for en septum, men den sitter godt fast i en øyenbryn-, leppe- eller navlepiercingene der det er nok plass for den oppsiktsvekkende spiralen.

Hestesko PiercingHestesko Piercing

Hvordan åpne en hesteskopiercing?

Låsemekanismen til de fleste hestesko fungerer på samme måte som de fleste barbells. Den ene enden kan skrus av og på slik at baren enkelt kan settes i eller fjernes fra piercingen. Det er egentlig så enkelt som det. Det vil være helt usynlig der smykket åpnes.

Hvordan rengjør du en hesteskopiercing?

For å rengjøre en hesteskoring, bruker du en tørr mikrofiberklut som ikke er tilberedt med alkohol eller andre kjemikalier (altså ikke den typen klut for polering av sølvtøy). Tørk av smykkene dine over det hele i alle kriker og kroker og vær alltid delikat under håndteringen av smykket. Regelmessig rengjøring av yndlingene dine gjør at de til enhver tid er på sitt aller beste, og så lenge du tar godt vare på dem, holder de seg lenge.