Tunnel av mørk rosentre

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du vært i gang med stretching i ei stund, så har vi her en spesiell tunnel til din samling.
Denne tunnellen er laget av rosentre og er utformet som det man kaller "double flat flare", som vil si at smykket har to høye kanter og et flatt "wearable area", altså selve arealet, som sitter i øreflippen. Smykkets innvendige område er konkav, som vil si at det buer innover.

Tresorten er fra det sydlige India og har en utrolig flott struktur, med farger som kan gå fra å være rødlig/lilla til helt svart. Du får med andre ord ikke to tunnels som er 100% like. Men det er nettopp det kule med de organiske materialene.

Denne modellen kan kjøpes i følgende størrelser:

 • 6,5 mm.
 • 8 mm.
 • 10 mm.
 • 12 mm.
 • 14 mm.
 • 16 mm.
 • 19 mm.
 • 22 mm.
 • 25 mm.
 • 30 mm.
 • 35 mm.
 • 40 mm.

I og med at det er tre må du også behandle smykket deretter. Dvs. det ikke må utsettes for vann og sterk sollys. Det skal oppbevares i et godt ventilert område, da tre under vekslende omgivelser kan utvide seg og trekke seg sammen og med tiden skaper revner og gå i stykker.

Les evt. vår stretchingguide, hvis du enda ikke er startet på din stretch - kanskje kan den hjelpe deg i gang.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-74
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Tre
Dette smykket er laget av tre. Tre er et organisk materiale og kan derfor variere i farge og struktur. Det er allikevel sjarmen med tre og blir derfor sett som et pluss. Tre er også varme- og fuktfølsom og kan derfor gå i stykker hvis det utsettes for det. Noen tresmykker kan inneholde farge og kan, hvis de utsettes for fukt, farge litt av - Det er ikke farligt da det er naturlig farge fra smykkets kilde.
Farge Brun
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av mørk rosentre
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder