Tunnel av kirurgisk stål med o-ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt enkel tunnel av kirurgisk stål med o-ring til deg som gjerne vil holde deg til den litt mer enkle looken. Denne tunnel er ekstra tynn og fin i sin utforming så den er lett og behagelig å gå med, selv oppe i de største størrelsene. Den er også superenkel å få satt inn i øret da baksiden er helt flat og lett å kjøre gjennom øret. Det medfølger så en o-ring som settes fast på bakenden av smykket, som sørger for at din tunnel blir sittende hvor den skal.

Du kan velge denne tunnel i tre forskjellige farger. Hvis det er den helt klassiske looken du er ute etter, vil den vanlige blanke modellen nok være det mest naturlige valget. Men hvis det gjerne skal være en en del mer blikkfang og sprell i ditt smykke, så er den svarte samt den gullbelagte modellen også veldig flott.

Denne skjønne tunnel fås dessuten i et hav av størrelser som går rett fra 1,6 mm i diameter og opp til 25 mm. Den blanke modellen starter først ved 2 mm. som er den minste størrelse, men lagerføres også i alle de andre størrelsene.

Smykket er flott og prisen er bekvem så skynd deg å finn din ønskede størrelse samt farge og få bestilt din nye tunnel allerede i dag. Så sørger vi for at du får pakken levert rett til postkassen med vår kjappe ekspress levering.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-15
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (6)
Fantastisk
Karakter
Virkelig bra tunnels, jeg bruker dem hver gang jeg strecther en størrelse opp..
De er virkelig lette, og lette å sette i.
Review by Bernt
AWESOME!!!
Karakter
Jeg er simpelthen så glad for å ha funnet denne siden, deres smykker er fantastiske og fantastisk billige :D

Har utelukkende handlet hos dere og det kommer jeg til å fortsette med :)
Review by Silje K.
Superfine!
Karakter
De er perfekte til hverdagsbruk, og så er de også kule! Hvis man har gått lenge med noen tunge plugs, eller noe som strammer, så er de deilige å ta i. Man kan ikke merke at man har dem i :-) Review by Teresa
6 stjerner.
Karakter
Det er mitt ynglingspar! selv om jeg ikke ville ha tunneler. De er SÅ pene. de er gode å sove med, ser flotte ut, man kan fylle hullet med et stykke tre, kork, en 10mm plugk, en flott perle eller noe annet. Variasjoner. Jeg har dem i str 12,7mm og bruker stort sett ikke andre plugs eller tunneler. Review by Julia
Perfekt
Karakter
Kjempekul tunnel som er utrolig lett å sette i og på samme tid ser kjempebra ut.
Anbefaler dem helt klart til andre.
De kom med posten allerede dagen etter at jeg bestilte dem, kunne ikke vært bedre!
Review by Jewls
Superkul og kjemperask levering.
Karakter
Tunnel som er tynn i kantene og lett å ha i.. Den sorte modellen er perfekt i lengden så den ikke stikker ut bak øret :). Kjemperask levering, man mottar dem alltid dagen etter bestilling (hvis det vel og merke er innenfor deres åpningstid) Super god hjemmeside å handle hos :) Review by Nickie
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av kirurgisk stål med o-ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder