100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av kirurgisk stål med o-ring

På lager

Helt enkel tunnel av kirurgisk stål med o-ring til deg som gjerne vil holde deg til den litt mer enkle looken. Denne tunnel er ekstra tynn og fin i sin utforming så den er lett og behagelig å gå med, selv oppe i de største størrelsene. Den er også superenkel å få satt inn i øret da baksiden er helt flat og lett å kjøre gjennom øret. Det medfølger så en o-ring som settes fast på bakenden av smykket, som sørger for at din tunnel blir sittende hvor den skal.

Du kan velge denne tunnel i tre forskjellige farger. Hvis det er den helt klassiske looken du er ute etter, vil den vanlige blanke modellen nok være det mest naturlige valget. Men hvis det gjerne skal være en en del mer blikkfang og sprell i ditt smykke, så er den svarte samt den gullbelagte modellen også veldig flott.

Denne skjønne tunnel fås dessuten i et hav av størrelser som går rett fra 1,6 mm i diameter og opp til 25 mm. Den blanke modellen starter først ved 2 mm. som er den minste størrelse, men lagerføres også i alle de andre størrelsene.

Smykket er flott og prisen er bekvem så skynd deg å finn din ønskede størrelse samt farge og få bestilt din nye tunnel allerede i dag. Så sørger vi for at du får pakken levert rett til postkassen med vår kjappe ekspress levering.

Detaljer
NameTunnel av kirurgisk stål med o-ring
SKUTunnel-15
LåstypeO-Ring
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av kirurgisk stål med o-ring
Din vurdering:
Tunnel av kirurgisk stål med o-ring