Tunnel av kirurgisk stål i flere farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er en riktig lekker tunnel i det sikre materiale kirurgisk stål. Denne modellen er en såkaldt double flare, hvilket betyr at den har en forhøyet kant i begge ender. Det gjør at den sitter super godt fast i øret uten fare for at den faller ut igjenn. Du kan bl.a. velge om du ønsker din nye flotte tunnel i en klassisk blank eller sort farge. Med den blanke går det aldri galt på byen hvis man ønsker et tidløst og enkelt look, mens den sorte variant gir litt ekstra kant til helhetsinntrykket samtidig med at den stadig er forholdsvis klassisk i sin fremtoning.

Men hvis du derimot er på jakt etter en tunnel i en absolutt funky og frisk farge som garantert vil vekke oppmerksomhet, så behøver du ikke lete lengre. Denne modellen fås nemlig også belagt med enten grønn, lilla eller blå titanium. De tre frekke fargene går rett i øynene og har et svakt fargeskift ved alle rundinger og kanter, som skifter samtidig med synsvinklen. Under den lekre belegningen er det kun massiv kirurgisk stål, så du kan være sikker på at komplikasjoner ikke vil oppstå.

Dybden på smykkene kan variere i lengder fra 10 mm. - 12 mm.

Prisen er den samme hva du velger, den blanke, sorte eller en av de rappe fargene, så fargevalget faller og står utelukkende på hva du selv foretrekker.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-14
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (16)
Perfekt
Karakter
Disse er enkle å sette inn og ta ut, samt gode å bruke. Veldig fornøyd! Jeg bruker 16mm. Review by Amalie
Den er nesten der
Karakter
Super fine og i god kvalitet. Jeg ble godt nok litt skuffet da de er lengre enn andre tunnels. Det gjør at den er for lang for mitt øre og stikker ut. Det er litt irriterende men ellers er de fantastiske! Review by Louise
Super kvalitet
Karakter
Disse tunnels er i en flott kvalitet. Og lette å holde rene. Review by Lasse Kristensen
Simpel og diskret
Karakter
De er simpelthen for pene. Diskret og simple i utseendet. Review by Anna
Top dollar på passform og levering!
Karakter
Bestilte mitt andre sett søndag ettermiddag og mandag morgen var det i min postkasse. Bare om lag 12 til 15 timer senere - Kan man annet enn å være lykkelig? : D
Tidligere bestilt dem i 10 mm. og nå i 12 mm. og de sitter som om de var sydd til øret mitt. Hverken for lang eller for kort.
Ingenting å klage på her i hvertfall ...
Review by Karsten Linden
Supert!
Karakter
Også super her, dessverre kastet det bort, og det er veldig irriterende!
men det er super rask frakt, fantastisk enkel nettside, og prisen er i "bunnen" altså i "topp";)
Review by Mia Sandell
Billig
Karakter
Jeg kjøpte to av disse, en av 2mm og 3mm. Jeg trenger bare å vente et par måneder til, siden jeg ikke er 18 år gammel og får ikke strekke øret mitt av mine forledre. veldig flotte smykker til meget lave priser. Jeg har ingenting å klage på. Review by Henrik
Billig
Karakter
Rask frakt, fin måte å handle på og alt var i orden :) Review by Gitte
8mm
Karakter
Flott kvalitet, rask levering og billig måte å shoppe over nettet! Review by Anne-Sofie
Superbra!
Karakter
flotte, lette og raskt levert... kan det være bedre?!
men vil si at det er vanskelig å finne rette str, hadde 18mm men den eneste muligheten var 19mm men den glei lett i og sitter pent!

har dog en tendens til å miste den når jeg sover, men tror det er mitt øre og ikke selve tunnelene.

det er dritvanskelig å finne i den rette str med det rette udseendet... her er de både flotte og billige og veldig nært min str!
Review by Maria S.
KULEST
Karakter
Det er de kuleste pluggene .. Jeg har selv vært oppe i 8mm , Dem tok jeg ut for godt 1½år siden og nå er jeg på vei mot 5-6 mm .. Her vil disse være perfekte :) Review by Elena
Pluss og Minus
Karakter
Jeg kjøpte min i størelse 12 mm, fargen var kjempe fin(rosegull) omkretsen var perfekt. Men syns den er for lang, ikke noe fint når den stikker utover. Review by Ost
De var helt fantastiske
Karakter
De passer helt perfekt! Ikke for store og ikke for små! Her skal jeg definitivt handle flere ganger:) Tusen takk for ett slikt herlige produkt ♡♡ Review by kath
fine tunneler
Karakter
jeg liker disse tunnelene veldig godt, men det er ett minus, og det er at lengden på den er for lang.. den stikker alt for langt ut bak øret Review by fredrik
Kan anbefales
Karakter
Er veldig fornøyd. Passer mig perfekt :) Review by Ellen
Pluggen er for lang, men helt perfekt størrelse
Karakter
da jeg satte på pluggen passet den perfekt, men jeg ser først nå at den for lang i lengden, slik at den stikker for langt ut bak. jeg har 12mm i ørene Review by mari
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av kirurgisk stål i flere farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder