100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av kirurgisk stål i flere farger

På lager

Her er en riktig lekker tunnel i det sikre materiale kirurgisk stål. Denne modellen er en såkaldt double flare, hvilket betyr at den har en forhøyet kant i begge ender. Det gjør at den sitter super godt fast i øret uten fare for at den faller ut igjenn. Du kan bl.a. velge om du ønsker din nye flotte tunnel i en klassisk blank eller sort farge. Med den blanke går det aldri galt på byen hvis man ønsker et tidløst og enkelt look, mens den sorte variant gir litt ekstra kant til helhetsinntrykket samtidig med at den stadig er forholdsvis klassisk i sin fremtoning.

Men hvis du derimot er på jakt etter en tunnel i en absolutt funky og frisk farge som garantert vil vekke oppmerksomhet, så behøver du ikke lete lengre. Denne modellen fås nemlig også belagt med enten grønn, lilla eller blå titanium. De tre frekke fargene går rett i øynene og har et svakt fargeskift ved alle rundinger og kanter, som skifter samtidig med synsvinklen. Under den lekre belegningen er det kun massiv kirurgisk stål, så du kan være sikker på at komplikasjoner ikke vil oppstå.

Dybden på smykkene kan variere i lengder fra 10 mm. - 12 mm.

Prisen er den samme hva du velger, den blanke, sorte eller en av de rappe fargene, så fargevalget faller og står utelukkende på hva du selv foretrekker.

Detaljer
NameTunnel av kirurgisk stål i flere farger
SKUTunnel-14
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av kirurgisk stål i flere farger
Din vurdering:
Tunnel av kirurgisk stål i flere farger