Tunnel av kirurgisk stål med gjenge

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne flotte tunnel er laget av kirurgisk stål og fås i fire flotte farger. Den blanke modellen er av ren kirurgisk stål mens de andre har fått forskjellige former for belegg, som gir dem deres flotte farger. Den gullfargede er for eksempel belagt med et tynt lag ekte 14 karats bladgull.

Smykket er utstyrt med gjenger på baksiden så det er lett og enkelt å innføre i ditt stretch. Baksiden skrues bare av mens smykket enkelt føres inn fra forsiden, hvor de etterpå skrur baksiden på igen, og så sitter din tunnel som den skal. Du kan dessuten få denne tunnel i et hav av forskjellige størrelser, så du må bare finne din ønsket størrelse samt farge før du går videre til selve bestillingen.

Denne tunnel er en helt basic modell uten stener eller annet dall til å forstyrre øynene, så hvis du er på utkikk etter en tunnel i god kvalitet som kan brukes til stort sett enhver anledning så har du landet det rette stedet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-114
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Fine og gode å bruke
Karakter
Disse tunnelene ser fine ut og er gode å gå med. Skruen er litt vanskelig å få på plass ordentlig og den har en tendens til å kile seg fast. Kjæresten min var stuck med disse i en uke før han fikk løsnet den med tang, men jeg selv har ikke hatt noe problem med disse, får du satt skruen på riktig skal det ikke være noe problem. Review by Amalie
Fast delivered and good quality.
Karakter
Fast delivered and good quality. Review by Christian
Rask levering
Karakter
Tunnellen var slik den skulle være. Bestilte på torsdagen hadde varen i posten på lørdagen. Helt topp Review by Dag
Finne smykker
Karakter
Finne smykker!

Rask levering, bra kvalitet og en veldig bra pris. Slik kan man kjøpe litt oftere nye smykker.. ;)
Review by Serge
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av kirurgisk stål med gjenge
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder