Om Bodymod

Laster inn...

Bodymod er en av de hurtigst voksende smykkemerker i Europa, og vi ekspanderer raskt ut i verden. Vi startet vår reise i Danmark i 2005. Vi var var på messer og hadde et nettforum for å skape et sterkt samfunn for både fagpersoner og mennesker med en brennende lidenskap for piercinger og selvuttrykk.

Vår lidenskap for piercinger og den voksende interessen fra vårt samfunn fikk oss til å fokusere på å lage en nettbutikk med piercinger av høy kvalitet. Fem år etterpå ble Bodymod nettsiden født.

Vår Historie

Bodymod, som forhandler, ble lansert i Sør-Danmark den 18. januar, 2010. Våre to grunnleggere, Janus og Jeppe, hadde lagt i mye arbeid for å bygge firmaet før denne dagen. De mikset ordene "Body" og "Modification" for å utrykke sin lidenskap for å dekorere kroppene våre etter vår smak; dette er slik Bodymod ble født. Når den første bestillingen kom inn den morgenen, ble de begeistret. Årene har gått og Bodymod er et etablert varemerke som finnes i flere land, globalt, på mer enn 20 språk, inkludert Norge.

Bodymod´s sin reise startet i et lite rom, som et online samfunn. Fra dette lille rommet gikk reisen videre til en større leilighet, så til en enda større leilighet, videre til et ordentlig kontorbygg og varehus. I dag er selskapet splittet for logistikk og administrative årsaker, varehuset er i Tyskland og administrative saker blir håndtert i Malta. I tillegg til disse stedene, har vi folk med støttende roller rundt om i verden.

Hva vi står for

Vi i Bodymod verdsetter aksept, selvuttrykk, mangfold, mot, empati og orginalitet. Vi tror at verden ville ha vært et mye bedre sted om vi alle aksepteret og verdsatte hverandre. Vi står for likestilthet, og vi vil inspirere alle til å være dem selv og praktisere selvuttrykk slik de vil. Om det er tatoveringer, piercinger, sminke, mote eller annen kunstform.

Vi inspierer personer til å uttrykke hvem de er

Vårt Team

Vårt team er det som gjør vårt varemerke fantastisk. Hos Bodymod brenner vi for hva vi gjør, åpne for nye ideer og kommunikasjon når det kommer til problemløsning. Vi tror på synergier. Vårt team er lokalisert over hele verden. Noen av våre ansatte styrker teamet fra Malta til Hong Kong, eller fra Sverige til Portugal. Verden er vårt hjem.

Våre Forpliktelser

Når det kommer til piercing smykker, liker vi å tøye grenser. Vi tilbyr mange unike designer og mangfoldige høy-kvalitets materialer (Titan, Kirurgisk stål, 14K gull, organiske materialer osv.) Vi streber for å imøtekomme alle mennesker fra ulike samfunnslag. Blar du igjennom nettstedet vårt, vil du finne de perfekte smykkene som du kan bruke til å dekorere deg fra topp til tå.

Vårt hovedmål er på gi fantastisk kundeservice og høy-kvalitets smykker til rimeligere pris. Vi garanterer deg:

  • Fantastisk kundeservice
  • Redusert Co2- utslipp
  • Sikker betaling
  • Sikker shipping

Takk for at du velger oss, kos deg nettsiden!