• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Om BodyMod.no

For det første vil vi gjerne si tusen takk for at du tok deg tid til å lese litt om vår historie, det vi lager og hvorfor vi gjør det. Uten deg som gjest på vår nettside, ville det kort sagt ikke vært noen nettside.

Hvorfor navnet BodyMod.no?

Da beslutningen ble tatt om å skape en nettbutikk var det ikke den store diskusjonen. Navnet skulle være BodyMod.no.

BodyMod.no er altså en del av et stort og åpent community og tanken var å skape en Skandinavisk nettbutikk med hurtig levering, lave priser og en femstjernet kundeservice. Nettbutikken skulle primært være til BodyMod.dk's brukere, men i dag har nettbutikken vokst seg langt større og henvender seg til alle som har interesse for piercinger og stretching.

Hvor gammel er BodyMod.no?

I skrivende stund er BodyMod.no fylt 9 år. Første gang nettbutikken kom på nett, var den 18. januar 2010. Det var en dag vi innen lanseringen hadde gledet oss utrolig mye til, men ikke minst også arbeidet hardt for å nå deadlinen. Så da de første ordrene trillet inn allerede om formiddagen den 18. januar, var gleden stor. På daværende tidspunkt hadde nettbutikken ingen fysisk tilholdssted men var nærmere spredt ut over Fredericia, Augustenborg og Sønderborg i Danmark.

Her er vi i dag

Da vi i vår tid startet var det tre partnere på prosjektet. I dag, i år 2013, er det to igjen og nettbutikken har nå 100% fokus på å levere kroppsutsmykninger på nettet. Før det, var vi i en kort periode interessert i å arrangere Tattoo Conventions og ha fysiske piercingstudier. I dag har vi latt andre ta seg av det å arrangere de store tattoo og piercing messer, men BodyMod.dk er stadig sponsor på de to største av messene i Danmark. De fysiske piercingstudier er solgt og tre partnere ble til to. Den opprinelige virksomheten som eide BodyMod.dk (Webforums Online) er blitt kjøpt opp av hovedselskapet Blue Monkeys In Space ApS.

Hvilke blå aper, tenker du sikkert? Navnet på selskapet bak BodyMod.no er Blue Monkeys In Space ApS og det kommer kort sakt av at vi ikke ville kalle selskapet for BMS ApS og fordi at blå aper bare er mye mer gøyale!

Så hvis du trodde at vi hadde mistet all sans for humor, så tro om igjen. For BodyMod.no drives i dag fra Augustenborg, Danmark, i et lite kontor ut til et grønt område. Her er det ikke mange medarbeidere, men vi har det veldig gøy og det er en fornøyelse å arbeide med folk som også elsker piercinger og stretching hver dag :)

BodyMod.no er i dag en riktig fullblods nettbutikk, med alt hva det innebærer. Der i blant 5 av 5 stjerner på Trustpilot, godkjennelse av PBS/Nets, samt Euroline til mottagelse av Klarna Faktura, Klarna Konto, Mastercard, VISA, VISA Electron og Maestro, live kundeservice via chat, telefon og e-post, flere tusen forskjellige piercingsmykker.

Formålet med BodyMod.no

Det er i våre øyne for lett å bli svindlet via nettet i dag. Selv om betalinger via kredittkort og Klarna gir en stor sikkerhet, dårlig kvalitet, ubehøvlet/ ikke eksisterende kundeservice, lang leveringstider, skadet produkter osv.

Slik er ikke BodyMod.no, har aldri vært det og må heller aldri bli det.

God service, hurtig levering og gode priser

Selv om vi i Skandinavien lever under et høyt skattetrykk, så betyr det ikke at vi ikke kan levere en god service, hurtig levering og gode priser. For selv om man kommer langt med et smil, så skal vår kundeservice gjerne være mer enn ett smil. Vi skal få deg til å smile! Og det er ikke løgn - Det er våres mål.

Derfor setter vi også en stor ære i vår 5 av 5-stjerner på f.eks. Trustpilot, som vi har mottatt mere end 600 tilbakemeldinger fra uavhengige kunder. I tillegg så kommer det et hav av positive bedømmelser på vår produkter. Ikke minst pga. de lekre design, men også pga. de lave prisene vi kan tilby. For vi går inn for å kjøpe stort. For store innkjøp betyr nemlig lave priser. Så jo mere du bestiller, jo mere kan vi bestille og jo mindre må du betale. Det er en deilig positiv sirkel, som vi virkelig elsker.

Vi arbeider mandag til fredag. Kort sagt er vi på arbeid alle dager hvor Posten henter pakker. Og da vi ligger geografisk godt, kan vi tilbyde å ta imot ordre helt frem til kl. 15.30 og stadig nå å pakke og sende din ordre samme dag.

Så når vi sier at vi har ekspress levering av piercingsmykker, skyldes det utelukkende at vi elsker å dra på jobb! Hvis du vil vite mer om vår leveringstid så klikk her.

Er der noe vi kan gjøre for deg?

Hvis det ikke allerede var klart, så elsker vi våres kunder og gjester her på siden. Så hvis du går rundt med noe spesielle ønsker til et piercingsmykke, kanskje bare har noen spørsmål eller kanskje bare gjerne vil vite noe helt tredje vi har glemt å informere om, så ta gjerne kontakt. Vi vil med glede forsøke å hjelpe deg og det koster aldri noe å spørre :)

Så kontakt gjerne vår kundeservice, enten via telefon eller e-post. Du når oss via linket her. Det var alt fra oss i denne omgang.

De beste hilsener,
BodyMod.no