100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel med stener

kr 89,00
På lager

Flott klassisk tunnel som er fremstilt av kirurgisk stål og som her fås i et hav av forskjellige størrelser samt fargesammensettninger. Felles for alle modellene er at de er tett besatt av små fasettskårte stener hele veien rundt kanten, hvor de sitter i en perfekt sirkel og skinner pent når lyset treffer dem. Det er virkelig litt for enhver smak samt nesten alle størrelser for stretch her.

Smykket er veldig praktisk designet slik at det er en skjult gjenge i den ene enden slik at tunnelen er super lett å få inn samt ut av øret igjen. På den måten slipper du å måtte presse og klemme smykket inn i øret og dermed risikere å få rifter eller sår i prosessen. Du skrur bare bakenden av hvor du deretter enkelt kan gli din tunnel inn i øret fra forsiden og skru baksiden på igjen. Samtidig er denne tunnellen også utstyrt med en forhøyet kant i begge endene som sørger for at den blir sittende hvor den skal.

Denne flotte tunnellen er 10 mm. dyp fra kant til kant mens det stykket som sitter inne i selve øreflippen er ca. 6 mm. bredt.

Vi anbefaler ikke at du bader med dette smykket da alle de små stenene er limt fast og derfor risikerer å falle ut. Varm væske kan løse opp lim med tiden. Et lite tips til vedlikehold av ditt smykke kan være å smøre litt klar neglelakk på stenene før du tar smykket i bruk.

Så ta en kikk på de mange flotte modellene og stenfargene og velg din favorittunnel allerede i dag.

Detaljer
NameTunnel med stener
SKUTunnel-22
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med stener
Din vurdering:
Tunnel med stener