Silikontunnel i flere farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super lekker tunnel av silikon.

Her får du virkelig noen fine tunnels, som både er smarte og sikre for kroppen å bruke. De er fremstilt av bløt silikon, som er et materiale som er testet og godkjent til å kunne brukes til medisinske implantater. Av samme grunn kan disse tunnels brukes uten bekymring.

Silikon vinner mer og mer plass i piercingindustrien pga. dens mange bruksmuligheter. Den kan farges i alle tenkelige farger, i tillegg passer den godt inn i kroppens dynamikk. En stor fordel mht. tunnels av silikon er at de er utrolig fleksible og brukes derfor av mange pga. den perfekte passformen. Mange har også et par silikon tunnels liggende til å sove med hver natt, da det er mer behagelig enn andre materialer.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-7
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Silikon
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Behagelige og fine
Karakter
Jeg er veldig fornøyd med disse tunnelene, jeg bruker 16mm og de er null stress å sette inn og ta ut igjen. De er fine og veldig praktiske i kaldt vær.
For ferske stretchere kan de være litt vanskelige å sette inn, men når du først har skjønt teknikken er det ikke noe problem.
Review by Amalie
Kjempe bra
Karakter
Den har ingen problemer med å feste seg, den er godt synelig og den er lett og bruke!
Jeg liker ikke at den er så utrolig bra! må bare ha fler liksom, haha!
Men jeg elsker at den er lett å ha og gjøre med.
Det er en grei pris på den, og absolutt verdt å kjøpe!
i hvertfall om du ikke utvider veldig masse, men selv når du gjør det, så er den bra!
Review by Beate
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Silikontunnel i flere farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder