100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel med gjenge

kr 89,00
På lager

Fin og enkel tunnel i den stilrene looken til deg som gjerne vil holde deg til det enkle men klassiske designet når du stretcher. Denne vakre tunnelen er laget av kirurgisk stål som etterpå er blitt farget. Kirurgisk stål er mye brukt til piercingsmykker og her får du det i luksusutgaven med gullbelegg på.

Du kan få denne tunnelen i ni forskjellige størrelser og i tre forskjellige farger. Den er veldig lett å sette i øret da den er utstyrt med en innvendig gjenge i den ene enden. Du skiller bare din tunnel i to stykker hvor du etterpå dutter den enkelt og uten vansker inn i øret, for til sist å skru den andre kanten på igjen. Overgangen mellom de to delene er stort sett usynlig når de to delene er skrudd sammen, da de passer nøyaktig sammen og ligner en tunnel i kun én del når det er samlet.

På grunn av den praktiske kanten som buer lett ut, sitter denne tunnelen også riktig godt fast i øret når først den sitter der. Den faller altså ikke bare rett ut av øret igjen, da kantene er med til å holde smykket godt på plass i øret.

Detaljer
NameTunnel med gjenge
SKUTunnel-97
LåstypeInnvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med gjenge
Din vurdering:
Tunnel med gjenge