Plugg av akryl til ørering

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også en av dem som har en masse gamle øreringer liggende som du ikke kan bruke lengre, etter du er begyndt å stretche dine ører? Så kan vi nå presentere deg for denne spesialdesignede pluggen som er laget for å kunne gi alle dine gamle øreringer nytt liv.

Pluggen er laget av sort akryl og har gjenger på baksiden, så den er enkel å ta inn og ut av øret. På forsiden er den helt flat og har et lite hull i midten på 0.8 mm. som passer til helt vanlige øreringer, som dem man bruker når man kun har alminnelige hull i ørerne.

Fidusen er akkurat så enkel som den er genial, du stikker bare din ørering gjennom hullet i midten av pluggen, hvorpå du setter pluggen i øret og voila, du har nå både plugg og ørering på. På den måten kan du atter bruke alle dine gamle avlagte øreringe igjen.
Hvis den lille metallåsen som sitter på øreringen ikke passer til pluggen i størrelse, er det intet problem, for når du bestiller denne pluggen får du alltid en ekstra liten silikonlås med til din ørering. Den medfølgende silikonlåsen er på det bredeste stykket 4 mm.

Du kan få denne unike pluggen rett fra 6 mm. og helt opp til 24 mm. i diameter. Vær alikevel oppmerksom på at hullet bak på de små størrelsene er for små til å få en alminnelig øreringlås i. Den innvendige plassen i den minste pluggen er rett omkring 4 mm. som er samme størrelse som den lille siliokonlåsen som følger med fra oss. Den kan derfor godt være litt vanskelig å få stappet inn i pluggen, det kan godt la seg gjøre med litt oppfinsomhet. Alternativt er de små 6 mm. pluggene også veldig godt egnet til henge-øreringer med kroker uten lås.

Bestil denne pluggen med det samme så alle dine gamle øreringer atter kan komme til deres retr i dine ører igjen.

Bemerk at prisen er pr. stk. og margueritsmykket på det ene produktbilde er bare for å vise hvordan smykket brukes og medfølger derfor ikke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-93
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av akryl til ørering
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder