• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

18 artikler

per side

18 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Akryltunnels til stretching

Vurderer du eller er du i gang med å stretche dine øreflipper, så kan du med fordel benytte deg av en akryltunnel. En akryltunnel avskiller seg markant fra de tunnels som er laget i metall. Vekten på en akryltunnel til stretching er nemlig mye lavere enn hvis du bruker en tunnel laget av metall. Derfor kan ditt stretching-forløp bli mye mer behagelig hvis du for eksempel ikke liker å ha så mye vekt på øreflippen.

Under kan du lese en masse om akryltunnels til stretching. Du kan bl.a. lese om vårt store utvalg av akryltunnels samt hva en akryltunnel helt konkret er for noe. Vi håper at du finner en akryltunnel i vårt sortiment som stemmer overens med ditt behov.

Stort utvalg av akryltunnels til stretching

Her på BodyMod.no har vi et kjempeutvalg av akryltunnels til stretching. Vi har en masse akryltunnels i mange forskjellige farger og motiver. Grunnen til at vi har et så stort utvalg er fordi vi ønsker å gi deg de beste vilkårene for å velge en tunnel som passer til nettopp deg og ditt behov. Akryltunnels er utbredt hos dem som får laget en stretch. Da akryl er et veldig lett materiale velger utrolig mange mennesker å kjøpe en tunnel av akryl. Hvis det for eksempel er første gang du skal ha laget en stretch, så kan akryl være et veldig godt valg. Du kan alltid skifte til et tungere materiale når du er blitt mer vant med å ha en tunnel i øreflippen.

Akryltunnels i et hav av farger

Som sagt har vi et stort utvalg av akryltunnels til stretching i et hav av farger. Vårt store utvalg av farger gjør det mulig for deg å velge en akryltunnel som ikke mange andre har. Det betyr altså at du kan personliggjøre din stretch ved å velge en helt unik farge.

Hvis du liker å endre din stil engang innimellom, så kan du med fordel kjøpe deg to tunnels i forskjellige farger. På den måten kan du skifte mellom de to fargene avhengig av hvilket humør du er i. Det er utrolig mange muligheter for å personliggjøre din stil med akryltunnels.

Hva er en akryltunnel?

Hvis det er første gang du skal ha en akryltunnel så er det ikke sikkert at du vet helt hva det dreier seg om. Helt konkret så er en tunnel en sirkel med hull i midten. Man bruker denne sirkelen som smykke i en utvidet øreflip slik at man kan kikke igjennom øreflippen.

Disse tunnels lages i mange forskjellige farger, størrelser og materialer. De mest vanlige materialene er akryl, tre, horn, bein, kirurgisk stål og silikon. En akryltunnel er altså en tunnel laget av akryl. Fordelen med akryl er at det er veldig "bøyelig" – et utrolig bevegelig materiale, hvilket gjør det lett å støpe disse tunnels (Skal ikke misforstås med at du selv kan bøye dem, for det kan du ikke). I tillegg er materialet veldig lett sammenlignet med metall, slik at sikrer deg et mer behagelig stretch.

Når du skifter ut dine tunnels, må du huske å rense ditt øre med pleieprodukter. Hvis du ikke gjør det, er det en potensiell risiko for at det oppstår betennelse.