• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 89

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 89

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Tunnels

Tunnels er stretching smykker som kort fortalt har et hull igjennom seg. I motsettning til en plug vil man derfor kunne se igjennom ens stretchede piercing. Plugs fyller nemlig hele din stretch ut, hvor i motsettning en tunnel etterlater et hull i midten som man kan se igjennom.

Tunnels i små og store størrelser

Man skulle egentlig tro at tunnels var reservert for personer med forholdsvis store stretches. Men tror man det tar man feil. I dag fås det tunnels helt ned til et stretch på 1,2 mm. Det er samme tykkelse som de tynneste piercingnålene man kan få i øret. Dvs. at selvom man bare har fått piercet et normalt hull igjennom øret, så kan man stadig få en tunnel hvor det er hull hele veien igjennom øret. Men det sier seg også selv at hullet er utroligt lite og derfor er det også mest for morro at de lages så små.

4-10 mm. stretching tunnels

De fleste med stretch i Norge ligger på mellem 4 og 10 mm. og der blir de vanligvis stående. En tunnel har som regel også et fint hull igjennom øret allerede ved 4 mm. Det at de fleste smykkene på BodyMod.no kunn føres i størrelser til litt over 16 mm. henger sammen med populariteten av de forskjellige modellene. Kommer man først over 16 mm. må man kjapt innfinne seg med at utvalget også blir mindre.

Store tunnels

Hos BodyMod.no finner du også tunnels som er større enn 10 mm. Ja faktisk har vi dem i størrelser over 51 mm. hvilket også må sies å være en flott stor størrelse. Desverre slutter utrolig mange av våre designs allerede omkring 16 mm, men vi utvider konstant sortimentet, i både dybden og bredden.