• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Kirurgisk stål

29 artikler

per side

29 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Plugs av kirurgisk stål

Er du på jakt etter et utrolig flott smykke til din stretch? Hos BodyMod.no har vi plugs av kirurgisk stål. Disse plugs blir av mange betegnet som de flotteste, da de er laget av kirurgisk stål og derfor avspeiler en viss kvalitet. Selv om kvaliteten av våre plugs av kirurgisk stål er veldig høy, så er prisene våre veldig overkommelige. Så du kan trygt bestille dine neste plugs hos BodyMod.no.

I teksten under kan du bli mye klokere på plugs av kirurgisk stål. Du kan bl.a. lese om fordelene ved å velge en plug av kirurgisk stål. I tillegg vil du få en veldig god kunnskap om hygiene – det er nemlig utrolig viktig.

Fordeler med plugs av kirurgisk stål

Det finnes en rekke fordeler med å velge kirurgisk stål som materiale. Først og fremmest er kirurgisk stål mye billigere enn titanium. Kirurgisk stål har også den fordelen at det kan steriliseres, noe som er en veldig vikti faktor hvis man vil ha en god hygiene. Man vil heller ikke oppleve diverse missfarginger ved kirurgisk stål. Hvis det oppstår missfarging er det bare smuss som kan vaskes av. Kirurgisk stål kan dessuten også brukes direkte i et nytt og ferdiglaget stretch.

Noen foretrekker å ha litt ekstra vekt i øret når de er i gang med å stretche deres øreflipp. I det tilfellet er det en god idé å velge kirurgisk stål, da det vanligvis er tyngre enn for eksempel akryl og tre. En av de største fordelene med plugs av kirurgisk stål er at de kan belegges med både gull og titanium. Det betyr at du kan få plugs av kirurgisk stål i alle farger.

Stort utvalg av plugs i kirurgisk stål

I vår nettbuttikk finner du et stort utvalg av plugs laget av kirurgisk stål. Vi har bl.a. plugs med blå og lyserøde steiner med gjenget skrue. I tillegg har vi de mer klassiske plugs med motiver i midten. Kvaliteten av våre plugs er utrolig høy og vi står for å alltid levere det absolutt beste til deg. Selv om vår kvalitet er høy så betyr det ikke at prisene er like høye. Hos BodyMod.no har vi lave priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er viktig for oss at du som kunde føler deg trygg når du handler hos oss.

Tips og triks til god hygiene

Har du fått laget en stretch i øreflippen er det viktig at du jevnlig får renset såret ditt. Hvis ikke man får renset såret, kan det hurtig oppstå betennelse som kan være veldig vannskelig å bli kvitt. Hvis du har en plug av kirurgisk stål sittende i øreflippen, kan du med fordel ta den ut og få den sterilisert. På den måten er plugs av kirurgisk stål mye bedre enn andre typer plugs i forhold til rensemuligheter.

Les mer om plugs og kirurgisk stål på vår blogg

Hvis du gjerne vil lese enda mer om plugs og kirurgisk stål, så besøk gjerne vår blogg. Her finner du mest sannsynlig svar på de fleste av spørsmålene dine. Hvis du ikke finner svar på bloggen, er du velkommen til å kontakte oss.