Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

28 artikler

per side

28 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Plugs av akryl til stretching

Vil du gjerne ha et stilig smykke til din øreflipp? Da bør du kjøpe en plug av akryl til stretching. Hos BodyMod.no finner du mange forskjellige plugs av akryl. Vi har bl.a. plugs av akryl i selvlysende farger. Så neste gang du drar på fest og du har dine selvlysende plugs i øret, vil du få masse oppmerksomhet fra folk rundt.

Under kan du lese mye mer om våre akrylplugs. Du kan bl.a. lese om hvorfor en plug av akryl er god å starte med hvis du vurderer stretching. Du kan også lese noe om hygiene som er veldig viktig å ha styr på hvis du vurderer å få laget en stretch.

Er en akrylplug god å starte med?

Hvis du vurderer å stretche din øreflipp kan du med fordel bruke en plug av akryl i øreflippen. Du bør vente til ditt øre er stoppet med å væske og er ferdigrodd. Akryl er et veldig lett materiale sammenlignet med metall, noe som kan være utrolig deilig da det ikke er noe vekt som trekker i øreflippen. Men akryl har også en porøs overflate, så det kan teoretisk suge til seg væske. Du bør derfor vente til øret ditt ikke væsker eller er ferdiggrodd før du bruker din akrylplug. Akkurat slik som du er kjent med fra plugs og tunnels av organiske materialer

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av plugs av akryl

Hos BodyMod.no kan du kjøpe mange plugs i et hav av forskjellige designs, materialer og utsmykkninger til overkommelige priser. Selv om våre priser er lave, så betyr det ikke at kvaliteten ikke er i orden. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vi går aldri på kompromiss med den.

Vårt utvalg av plugs er stort. Du kan bl.a. kjøpe plugs laget av akryl, kirurgisk stål, silikon og organiske materialer. Våre store variasjoner i materialer og designs gir deg mulighet til å velge mellom mange spennende plugs. Ta et kikk på vårt store utvalg av plugs av akryl og bli inspirert til å kjøpe din neste plug.

Vil du vite mer om plugs av akryl?

Hvis du gjerne vil lese mer om plugs og akryl, så besøk gjerne vår blogg. Her har vi skrevet en masse ulike guides hvor du har muligheten til å finne relevant informasjon om plugs generelt, men også de andre materialene vi tilbyr. Du kan bl.a. lese om fordelene og ulempene ved akryl. Hvis du ikke har prøvd å få laget en stretch før, så anbefaler vi at du bruker litt tid på å lese gjennom vår guide. Det er nemlig en god idé å sette seg inn i tingene innen man begynner et stretchforløp.

Husk god hygiene

Slik som med andre piercinger bør du huske å rense din stretch jevnlig. Hvis ikke man får renset tilstrekkelig vil det hurtig oppstå betennelse og det betyr at man høyest sannsynlig må ta ut sin plug og vente på at betennelsen forsvinner. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av pleieprodukter som kan hjelpe deg med å holde din stretch ren og fin.