Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

26 artikler

per side

26 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Brystpiercing ring

Når det kommer til å velge piercingsmykker til ens brystpiercing, har vi her hos BodyMod.no ringe i alle tenkelige størrelser - Så det er helt sikkert også et piercingsmykke som passer til deg.
En ring er kanskje den mest brukte form til brystpiercinger. Det finnes forskjellige typer ringer til brystet f.eks.

 • Kulering
 • Endeløs ring

Forskjellen på disse 2 er måten de lukkes på. En kulering lukkes med en kule som sitter i spenn, hvor en endeløs ring lukkes ved hjelp av en del av ringen, som kan tas av og på.
Utover de siste par årene er endeløse ringer begynt å bli mer og mer populære. Det skyldes primært at mange synes de er penere enn den tradisjonelle kulering. En annen fordel er at når de brukes i en brystpiercing så unngår man den 3. nippel som mange kjenner fra en kulering.
Da det kan være veldig vanskelig å bruke en endeløs-ring har vi laget en lite video-guide til hvordan du lett kan løsne en ring slik at den lettere kan brukes i brystet.

Hvor stor skal ringen være til min brystpiercing

Når du skal kjøpe smykker til din brystpiercing er det viktig at du velger den riktige størrelse, og det kan du få litt hjelp til her. Først og fremest må du måle bredden på din brystvorte og når bredden på denne er funnet skal du legge ca 0,5-1 mm til. Oftest er diameteren ca. 10 mm.
Når tykkelsen skal finnes skal du ta det smykke du har i ut og måle hvor tykt det er. Oftest lages en brystpiercing med enten 1,2 eller 1,6 mm i tykkelsen. (1,6 mm. er det brukt i 90% av alle tilfeller)

Brystpiercing ringer i mange størrelser

Her på shoppen kan du finne ringer i alle størrelser og hvis du mangler hjelp til å finne akkurat din størrelse er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Kundeservice kan også være behjelpelige med å guide deg hvis du ønsker å gjøre din brystpiercing større.