100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystpiercing med stener-22%

kr 77,22 Så lav som kr 99,00 -22%
På lager

Grønn, lilla, svart, gull og også en sprudlende multifarge, er bare noen av de mange lekre fargene som denne flotte brystpiercingen fås i. Du får her en enkel rett stav til din brystpiercing, som fås i et valg av skjønne farger som virkelig kan piffe opp din brystpiercing med et flott nytt look.

Kanskje er du i det fornemme humør og vil gjerne ha smykket i en eksklusiv gulllook, eller kanksje vil du gjerne prøve den litt rå svarte fargen i din brystpiercing. Det kan selvfølgelig også være at du bare elsker å leke med fargene og derfor er mest tiltrukket av en av de andre flotte pangfargene. Hvis det er helt umulig å velge en av de fete fargene frem for en annen, kan du også kaste deg over den multifargede varianten som rommer litt av det hele i ét og samme smykke.

Smykket er utstyr med en stor flott 6 mm. lukkekule i hver ende. Det er ikke kuler som er ment til å være diskre, nei disse flotte kulene er født til å skape oppmerksomhet. Ut over å være farget i samme nyanse som selve staven, er de nemlig også begge utstyrt med en skinnende flott klar sten. Stenene er sirkelrunde og har form som en diamant, så de glitrer og glimter mest mulig når lyset faller på dem.

Detaljer
NameBrystpiercing med stener
SKUNipple-52
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBrystvortestav
PlasseringNippel
Lengde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse6 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde26 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med stener
Din vurdering:
Brystpiercing med stener