Fleksibel stav - perfekt for gravide

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne gjennomsiktige piercingstaven er perfekt til alle som gjerne vil skjule en piercing, beholde deres navlepiercing mens de er gravide, ha en fleksibel intimpiercing eller bare ha en uskyldig piercingstav.

Staven leveres ekstra lang, så du selv kan tilpasse lengden. Det er nemlig superlett. Du klipper staven til i den lengden du skal bruke, så tar du en alminnelig metallkule og skrur på. Når du skrur en metallkule på, skjærer den en fin rille i det bløte PTFE-materialet staven er laget av og deretter kan du skru de gjennomsiktige plastkulen på igjen.

Materialet er PTFE, hvilket er et materiale alle kan tåle og det samme som man f.eks. finner på sykehusene rundt omkring i landet.

Ved denne staven skal man ikke være redd for å komme under f.eks. en MRI-scanner, en metalldetektor eller annet utstyr, da PTFE ikke inneholder noen metaller overhodet.

Denne graviditetspiercingen finnes også i en luksusutgave med kuler med klare stener. Se den her: Navlepiercing til gravide

Er du gravid kan denne modellen avkortes i lengden, så den passer til din gravide mage. Se hvordan du lett gjør det under

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-134
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer -Så du behøver slett ikke være nervøs
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fleksibel stav - perfekt for gravide
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder