Endeløs ring med hengsel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kanskje mangler du et nytt flott smykke til din septum-, øyenbryns-, bryst- eller intimpiercing. Det kunne også være til et helt annet sted, for denne nydelige endeløse ringen er nemlig velegnet til en masse forskjellige typer piercinger.

Denne endeløse ringen er utstyrt med et lite hengsel som åpne- og lukkemekanisme. Det er både smart og praktisk, da du ikke risikerer å miste lukkedelen av ringen når den sitter fast på smykket i den ene siden.

Ringen fås i et hav av forskjellige flotte farger, som du selvfølgelig fritt kan velge og vrake mellom. Den fås likedan i flere forskjellige størrelser, alt avhengig av hvilken type piercing du ønsker å bruke den til. Den tykkeste modellen, som har en trådtykkelse på 1,6 mm. kan være en smule vanskelig å åpne og lukke med fingrene. Her kan man med fordel bruke en ringlukker når smykket skal lukkes, samt en ringåpner når det skal åpnes igjen. Husk at disse verktøyene er en engangsinvestering, som kan brukes til mange forskjellige piercingsmykker. Generelt kan man si at jo tykkere trådtykkelsen er, jo vanskeligere er smykket å åpne og lukke. Kombinerer man en tykk trådtykkelse med en liten ringdiameter blir det enda vanskeligere.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-94
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Bra
Karakter
Jeg bruker denne som nese smykke og den passer veldig bra. Eneste som trekker ned er der som hengselen sitter er det litt klumpete. Om hengselen kommer rett inni nese hullet kan det kjennes ukomfortabelt og irritert. Review by Maren
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Endeløs ring med hengsel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder