Piercingstav med kuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis det skal være lett, lekkert og simpelt, så er denne helt enkle piercingstaven med kuler for endene, sikkert noe for deg. Staven fås i et hav av forskjellige størrelser, som både varierer mellom trådtykkelse, lengde og kulestørrelse. Du kan altså kort og godt velge deg en stav som har akkurat de dimensjonene som passer best til deg og din piercing.

Bruksmulighetene er meget mangfoldige. Staven kan f.eks. brukes i en tungepiercing eller en industrial piercing i øret. Den kan dog også brukes til de litt frekkere former for piercinger, og egner seg eksempelvis godt til både bryst- og intimpiercinger. Smykket er dessuten så stilrent i sitt design, at det saktens kan brukes av begge kjønn. Man kan da velge å gjøre staven enten mer maskulin eller feminin med sitt fargevalg, hvis man da ikke finner unisex looken tiltalende nok i seg selv.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-1
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (12)
Kjempefin, men litt løse kuler
Karakter
Alt i alt synes jeg smykket er kjempefint, med en veldig fin gullfarge som kler hudtonen min bra, men kulen som man skrur på på den ene piercingen er litt løs. Ikke nok til at det er et problem og at jeg trenger å levere den tilbake, men den kunne vært litt strammere. Må bare skru den veldig hardt på for at den skal sitte godt. :) Review by Yuna
Enkelt
Karakter
Utrolig enkle, smarte og pene staver som du kan få i nettopp din størrelse.
De er behagelige å gå med og den rosegullbelagte fargen gir et helt spesielt skjær.
Det er ikke siste gang at jeg skal ha smykker i den rosegullbelagte fargen
Review by Nina
Alt i alt veldig fornøyd
Karakter
Noen ganger er det greit med en helt enkel øredobb. Disse er perfekte til hva som helst. Enkle å håndtere og fine i. Bruker mine i ørene og dette fungerer de perfekt til. Review by Synne
Supert
Karakter
Helt enkel, rask levering og super pris! Review by Liv
Veldig fine
Karakter
Særlig til prisen.
Leveringen var super rask, og er ytterst tilfreds med mitt kjøp.
Review by Line
Scrotal ladder
Karakter
Gode piercingstaver som jeg har plassert i min pung - En såkalt
scrotal ladder. 10 stk. i en rekke og ser super flott ut
Review by ampaappa
Helt i topp!
Karakter
Jeg er veldig overrasket over hvor godt et produkt det er, og så til en så lav pris!
den føles veldig behagelig å have på, den er veldig lett å ta i og ut.
Hvor jeg har hatt problemer med mine andre piercinger. Jeg vil helt sikkert kjøpe flere piercinger fra denne siden :)
Det var kjemperask levering og fin innpakning.
Review by Simone
Superfint!
Karakter
Den er utrolig fin, den sitter stramt i tungen og er bare super Review by Xenia08
Simpel og billig
Karakter
Det er ikke så mye å si om dette piercingsmykket. Simpelt og billig. Har brukt min som intimpiercing :) Review by Martine
Ytterst tilfreds
Karakter
Jeg kjøpte denne piercingen og er ytterst tilfreds med kvaliteten. Super kundeservice og rask levering Review by Erik
Flott, simpel og super pris
Karakter
Har hatt to av disse, i små størrelser i et par uker nå - De er kjempefine, spesielt til prisen. Helt sikkert pengene verdt. Kan ikke se eller merke forskjell på disse, frem for dem jeg har fra min lokale prof. piercer. Review by Jakob
Tungeoiercing
Karakter
Jeg synes det er et bra sted å bestille dine piercinger jeg fikk bestilt en og den er jeg glad for og for litt ekstra kan du få rense serviett med og det er rask levering jeg har ikke noe dårlig å si Review by Lars
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Piercingstav med kuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder