100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Endeløs ring av titan med hengsel-22%

kr 131,82 Så lav som kr 169,00 -22%
På lager

La oss si det med det samme - Dette smykke er både lett, men også vanskelig å håndtere. Man kan si at jo tynnere ringen er og jo større diameteren er, jo lettere er det å åpne og lukke den. Motsatt, så blir ringen vanskeligere å åpne og lukke jo mindre diameteren er og jo tykkere ringen er. Her anbefaler vi enten en ringlukker og en ringåpner eller et "multiverktøy", som er en tang med begge funksjoner. Finn dem under kategorien "Verktøy". Det er naturligvis en engangsinvestering og kan brukes til mange smykker.

Men når det er sagt, så finner du nok ikke et bedre smykke enn dette. Både kvaliteten i hengslet og designets brukervennlighet. At smykket også er laget av titan gjør bare situasjonen bedre. Titan kan brukes i alle piercinger og er ofte det pierceren bruker som førstegangssmykke. Titan inneholder ikke nikkel og er derfor også perfekt hvis du lider av nikkelallergi.

Ringen finnes, i flere forskjellige størrelser. Her velger du naturligvis selv dine mål, alt etter hvor ringen skal brukes.

Detaljer
NameEndeløs ring av titan med hengsel
SKURing-117
LåstypeHengsel
TypeHengselsring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navle, Labia, Klitoris hette, Frenum, Hafada, Lorum, Nippel
MaterialeTitan
BeleggtypePVD-belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Endeløs ring av titan med hengsel
Din vurdering:
Endeløs ring av titan med hengsel