SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Hestesko med kuler

Velg din ønskede farge og mål herunder og bestill med det samme

På lager

En hestesko kalles også for en horseshoe og kan brukes til stort sett alle piercinger, som f.eks. i ørepiercinger, tragus piercinger, nesepiercinger, leppepiercinger, øyenbrynspiercinger, brystpiercinger osv.

Disse piercingsmykker er alle laget av ekte kirurgisk stål som er et glimrende smykkemateriale. Kirurgisk stål frigir nemlig ikke nikkel og overholder alle EU's regler for piercingsmykker. De fargede modellene har alle fått deres flotte belegg ved hjelp av en prosess kalt en anodisering. Det eneste unntaket er den blanke og gullbelagte modellen.

Den blanke versjonen er i høypolert kirurgisk stål, som ikke har belegg. Velger du modellen med gullbelegg mottar du et smykke som er laget av ren kirurgisk stål og er belagt med 14 karat bladgull.

Du velger selv hvilke mål ditt ønskede piercingsmykke skal ha i boksene over og det er nesten bare din egen fantasi som setter grensene for hvordan smykke kan brukes.

Detaljer
NameHestesko med kuler
SKUHorseshoe-28
LåstypeUtvendig gjenge
TypeHestesko
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris hette, Nippel
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Hestesko med kuler
Din vurdering:
Hestesko med kuler