100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Buet stav av 14 karat gull

kr 839,00
På lager

Elegant luksusstav i det kjente buede designet som du nok allerede kjenner men laget av 14 karat ekte gull. Selve designet er akkurat så enkelt og multi-anvendelig som alltid med de buede stavene og du velger selv både tykkelse på gjenge, lengde samt kulestørrelse.

En buet stav er et mangfoldig smykke som kan brukes utrolig mange steder på kroppen samt på flere forskjellige måter. Det som er vigtig er at du er oppmerksom på å velge en passende størrelse i forhold til hvor du ønsker å bruke din stav. Noen av de mest brukte plasseringer til buede stave er f.eks. brystpiercinger, øyenbrynspiercinger, rook, daith, samt intimpiercinger. Hvis du for eksempel ønsker å bruke din stav i øyenbrynet så er det stort sett alltid gjengens tykkelse 1,2 man velger og som regel med en lengde på 8 mm..

Så hvis du enten vil skjemme deg selv bort eller en du er glad i, så skynd deg å legge denne flotte gullstaven i kurven.

Detaljer
NameBuet stav av 14 karat gull
SKUBanana-57
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBuet stav
PlasseringØyenbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Bridge, Vertical labret, Navle, Isabella, Fourchette, Klitoris hette, Albertina, Dydoe, Frenum, Hafada, Lorum, Nippel
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Buet stav av 14 karat gull
Din vurdering:
Buet stav av 14 karat gull