100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystpiercing med filigran og opalsten-22%

kr 155,22 Så lav som kr 199,00 -22%
På lager

Her har du muligheten til å virkelig skjemme bort din nipplepiercing, med et super yndig brystsmykke, hvor det ikke er spart på noe som helst. Smykket her er nemlig både dekorert med et ultraflott og elegant filigranmønster, i form av kjeder som snor seg sirlig rundt hverandre, på pent og symmetrisk vis, samt en skjønn lys opalsten. Filigranmønsteret forestiller to vridde kjeder, som så møtes på midten rett under den flotte opalstenen.

Stenen er rund som en perle og rangerer i flere forskjellige lyse nyanser når man ser nærmere på den. Den holdes godt og sikkert på plass av fire små "klemmer" som sørger for at den blir sittende hvor den skal. Under opalstenen ses en liten funklende flott og helt klar smykkesten, som helt automatisk drar øyet mot smykkets imponerende sentrum.

Smykket fås i tre herlige varianter, nemlig en blank, en gullfarget, samt en rosegullfarget. Det gjelder for alle tre modellene, at den 16 mm. lange staven som går gjennom selve piercingen er laget av rent kirurgisk stål. Stavens innvendige lengde er dog kun 14 mm. siden det går en millimeter av på hver side til selve smykkedelen.

Det kan være vanskelig å velge variant, når alle tre modellene er like flotte på hver sin måte. Det er dog ofte magefølelsen som er den rette, så hvis du med det samme er mer betatt av en bestemt modell, er det nok den du bør velge.

Detaljer
NameBrystpiercing med filigran og opalsten
SKUNipple-74
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med filigran og opalsten
Din vurdering:
Brystpiercing med filigran og opalsten