100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Rett stav med metalliske kuler-22%

kr 38,22 Så lav som kr 49,00 -22%
På lager

Med denne rette staven får du både et enkelt og elegant smykke, men samtidigt også et meget iøyefallende smykke. Kulene som sitter på smykket skaper nemlig et stort blikkfang med mange farger og glans. Kulene har nemlig blitt belagt for både at endre fargen på dem, men også for å gi dem en metallisk look - det er også herfra kulene får sitt skinnende utseende fra. Kulene måler 6 mm. så de har god plass for å kunne utfolde seg og vise seg fra sin beste side.

Du kan med dette smykket velge både materialet på staven, samt hvilken lengde du ønsker. Staven har dog ikke blitt belagt, så den vil være blank uansett hvilken farge du velger til kulene. Den blanke fargen på staven passer dog også utrolig godt til alle varianter av kulene. Staven måler 1.6 mm. i trådtykkelse, hvilket betyr at den for eksempel kunne passe godt til en brystpiercing. Men den kan selvfølgelig også brukes til mange andre piercinger, så lenge målene på smykket passer til målene på din piercing.

Av erfaring abefaler vi ikke at dette smykket brukes i munnen da den kan slå imot tennene og generell lek med kulene kan få belegget til å skalle av.

Detaljer
NameRett stav med metalliske kuler
SKUBarbell-186
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBarbell
PlasseringNippel
Lengde16 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse6 mm.
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kulene
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Rett stav med metalliske kuler
Din vurdering:
Rett stav med metalliske kuler