Ring med hodeskalle

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det blir ikke mye mer cool enn denne lekre ringen som i virkeligheten består av en hestesko med en flott liten hodeskalle som klikkes inn på plass mellom hesteskoens to kuler. Når først den lille skallen er klikket inn på plass, er smykket forvandlet til en ring som kan brukes utallige steder.

Denne multianvennelige ringen med skalle kan bl.a. benyttes som øyenbrynspiercing, septum-, øre- eller brystpiercing. Mulighetene er mange og det er stort sett kun fantasien og så selvfølgelig målene på din piercing, som setter grenser.

Du kan få dette smykket i to forskjellige trådtykkelser, enten 1.2 mm. eller 1.6 mm. Her er det naturligvis viktig at du bestiller den størrelse trådtykkelse som passer til akkurat din piercing. Når du bestiller ringen i 1.2 mm. vil det være 3 mm. kuler i enden av hesteskoen, mens de vil være 4 mm. når du bestiller ringen i 1.6 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-82
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Diameter på ring 12 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
God kvalitet!
Karakter
Veldig god kvalitet, passer godt! Litt tyngre en jeg skulle trodd men alt i alt et fint kjøp! Review by Caroline W
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring med hodeskalle
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder