Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 72

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 72

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Rett stang til brystpiercinger

Grunnen til mange velger en stav fremfor en ring eller et brystskjold er ofte at de vanligvis er mer behagelige å gå rundt med til hverdag eller hvis man ikke ønsker å merke sine brystpiercinger konstant. Staver har nemlig en mindre tendens til å sette seg fast i klær, håndkledet, dynen etc.

Utover dette kan de også være mindre synlige hvis man bruker små kuler enn en ring, som ofte kan ses igjennom en tynn t-skjorte, topp, mm.

Om man velger å bruke en rett eller buet stav, er veldig individuelt. Vår anbefaling er at man bruker den typen som man startet med og forsetter med den. Dvs. startet du med en buet, så bruk da en buet. 

Hvis du gjerne vil bruke et brystskjold som har en rett stav men startet med en buet, så kan du også selvfølgelig det. Du bør bare ikke gå rundt med det til hverdag, men kun bruke det i "spesielle" situasjoner hvor det skal litt ekstra krydder i tilværelsen. En rett stav kan nemlig være med til å "presse" for mye på piercingen så den kan begynne å vokse ut hvis du ikke plutselig skifter stavform permanent.

Når du skal velge din trådtykkelse, altså tykkelsen på staven, så skal du alltid bruke 1,6mm til din brystpiercing. Det er den internasjonale standard for piercingsmykker til brystpiercinger.