Taper til stretching i valgfri farge

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du vil i gang med stretching så er vanlig tapers som disse et sikkert valg.

Modellen du her kan velge er den mest klassiske formen for taper til stretching. Taperen stikkes gjennom ens nåværende hull og når den presses gjennom utvider den hullet. Funksjonen er altså veldig enkel, men vil man stretche sitt øre sikkert, bør man vite hva man begir seg ut på. Er du ny med stretching, så anbefaler vi deg å få tilsendt BodyMod.no´s gratise stretchingguide før du går i gang. Du kan også lese mer om stretching her.

En rett taper kan også brukes som smykke. Det er ingen som sier at man absolutt skal innsette en plugg eller tunnel når man har nådd det målet man ønsker. Man kan også beholde sin taper i øret og bruke det som smykke. Velger man å bruke sin taper som smykke skal man fikse taperen med de to medfølgende o-ringene. Det sikrer at den ikke faller ut eller flytter seg. Husk allikevel på at en taper vanligvis er ubehagelig å sove med, da den lett kan stikke en i nakken/halsen.

Modellen du leser om nå er laget av akryl. Bemerk at det på bildet er vist henholdsvis massive og gjennemsiktige modeller. Den eneste forskjellen på de to modellene er at du med den gjennomsiktige kan "kikke" gjennom den og det kan du ikke med den massive. Du velger selv din farge og målet på din ønskede diameter. Diameteren du velger er den diameteren du ønsker å slutte på. Dvs. at hvis du f.eks. velger 8 mm. vil taperen være 8 mm. tykk i den tykkeste enden. Vær obs på at den massive fargen lilla kan variere i nyansen.

Hvis du vil i gang med stretching så er det bare å velge fargen og ditt ønsket mål her.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taper-6
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Dritbra
Karakter
Bestilte i 7mm siden jeg ikke klarte å gå fra 6 til 8, bra kvalitet, veier ingenting så det er null problem å ha den i øret i noen uker og ekstremt kjapp levering. Review by Trine
Rask levering
Karakter
Var en helt ordinær taper. Virket slik den skulle gikk fint igjennom hullet. Bestilt på en torsdag å hadde varen i posten på lørdagen. Helt topp med rask levering Review by Dag
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Taper til stretching i valgfri farge
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder