Labret i flere farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 29,00
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-6
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (12)
Fin piercing til leppen
Karakter
Veldig enkel å få på. Bestilte en med 8mm i lengde men den ble desverre for liten... Må nok bestille en lengere til neste gang :) Review by Laida
Perfekt!
Karakter
Har byttet ut 5 av øreringene mine med denne. Har ofte problemer med allergi med diverse øredobber, men ingen reaksjon på disse! Bruker 6mm lengde både for øreflipp og nedover toppen av øret. Lurt å skaffe en billig "taper" hvis man bare har brukt vanlige øredobber hittil, da disse er mye tykkere. Review by Nix
Perfekt!
Karakter
Kjemperask levering, og riktig størrelse på alt jeg bestilte. Har allerede plassert ny ordre :) Review by Nix
Alt i orden!
Karakter
Super fint produkt til prisen. Billige produkter, billig frakt og super rask levering. Kun +++ herfra. Review by Marie
Ikke til å ta feil av
Karakter
Helt gjennom fantastisk smykke.
Ja ja, nå kan den ikke brygge kaffe, men piercingen lever 100% opp til det lovte samt mine forventninger ;)
Review by Malene
Flott
Karakter
Super sprø piercing Review by Torben
Så lett som det kan bli
Karakter
Det er ikke mye å si om denne labret. Den er billig og virker som den skal. Supert med en rask levering. Bestilte fem stk. en søndag og fikk dem mandag! Review by Lona S.
Super
Karakter
Sitter veldig godt - faller ikke ut. Men litt vanskelig å skru kulen på. Review by Julia84
Super
Karakter
De var akkurat som de skulle være alle 5 Review by Christina
Genial liten dings
Karakter
Jeg kan absolutt anbefale denne lille geniale dingsen!! Den er diskret, lett å finne ut av, sitter som den skal og ... ja... det fungerer bare! Review by Anita
Fantastisk!
Karakter
Akkurat hva jeg manglet. Billig og pen. Meget rask levering. Og jeg bestiller gjerne varer fra BodyMod.no igjen. Review by Vivi Rygas
Bra piercing
Karakter
Den er ikke bedre enn andre piercinger, og ikke særligt til pynt, men den er absolutt ikke til bry heller! den er helt grei når man trenger noe til å ha i øret eller leppa når man ikke gidder å bruke en øredobb eller noe som detter så lett ut.
Så den er helt grei! har bestilt 4 av dem ;)
Review by Beate
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret i flere farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder