C-formet taper med dobbel o-ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne C-formet taper er med dobbelt o-ring og fremstillet i kirurgisk stål.
Piercingsmykket kan brukes av deg som gjerne vil stretche din ørepiercing, men også sor deg som heller vil stretche fx. en brystpiercing.
Det er kun din egen fantasi som setter grenser, da det er lettere å stretche flere former for piercing med en c-form.

Du bør alikevel være oppmerksom på at det ikke anbefales å bruke kirurgisk stål før din piercing er grodd ferdig.

Kanksje er du en av dem som allerede kjenner til at ditt øre kan bli litt ømt og/eller tørt, og derfor vil vi gjerne anbefale deg å bruke Jelly og/eller Holey butt´r.
Jellyén er til når du setter inn ditt smykke så det enklere glir på plass, hvor Holey butt´r er et aftercare produkt som forsikrer at ditt øre ikke blir tørt.

Dermed unngår du med mest sannsynlig også eventuelle infeksjoner som kan oppstå ved en liten sprekke.

Den innvendige diameteren på selve c-formen har følgende veiledene mål:

  • 1,6 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 2,0 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 2,5 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 3 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 4 mm. stretch = 13 mm. diameter
  • 5 mm. stretch = 16 mm. diameter
  • 6 mm. stretch = 16 mm. diameter
  • 8 mm. stretch = 20 mm. diameter
  • 10 mm. stretch = 19 mm. diameter
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taper-3
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (10)
Digga disse meeeeen
Karakter
Jeg digga disse men det eneste som trakk ned var at oringene begynte å dette av etter 3-4 dager, kjempe kjedelig etter som at taperene detter ut da... Review by Aleks
50/50
Karakter
Jeg har kun brukt disse tapers til å stretche med. 1mm - 8mm! Benytter dem da kirurgisk stål er best PLUS vekten er likt fordelt på den :) Altså - man får ikke skjeve stretchhull... stretch skulle generelt bli bedre når velten er fordelt. Minus er dog at de små sorte runde ringene ALDRI blir på. De glir simpelthen av :( Etter en eller to dagers kamp med dem, blir jeg alltid nødt til selv å lage noen små strikk til dem av normale husholdnings-strikk - hvilket ikke er særlig kult. Noe helt annet er at selve taperen ikke er spesielt pen. Den er faktisk utrolig fæl :P Så til slutt kommer det an på hvordan man prioriterer... Hvis man kan leve med at de ikke er spesielt pene og de hjemmelagde strikkene, for å få kirurgisk stål og jevn fordelt vekt - så skal man velge de her! Review by Signe Skov
Gode med få feil
Karakter
Overall er jeg veldig glad for dem, jeg synes personlig at de er litt penere å se på enn andre tapers. De sitter godt, man merker slett ikke at de er der. Det eneste problem jeg har hatt er at de små gummi-ringene faller av (som Signe også sa) Og så at den ene jeg har ikke er helt rett i den ene enden, men utover det elsker jeg dem :) Review by Christine Christensen
Perfekt til septum
Karakter
Jeg synes de har et kanon kult design - Gir lige akkurat den looken jeg var på jakt etter.
Det med at o-ringene faller av kan jeg ikke gjenkjenne, men det er nok også ganske forskellig alt etter hvor man bruker dem og hvordan man går rundt med dem. Når man først har stretchet til den fulle størrelsen, så synes jeg ikke at de faller av og holder fint fast i nesen.
Review by Mikkel Petersen
0 negativt å komme med - 5 *
Karakter
Har nå brukt disse i både 1,6, 2 og 3mm uten problem. Har kjørt dem gjennom i ett hugg uten problemer og deretter gått med dem. De var lette å rengjøre når man var i badet og at o-ringene ikke holder har jeg virkelig ikke opplevet. Men de skal selvfølgelig av når man er i badet og de holder ikke hvis man ikke kjører taperen helt gjennom med en gang. Mine varmeste anbefaleringer til denne taperen. Review by Heidi Markussen
Funker bare
Karakter
Jeg har brukt dem fra 3 og opp til hvor jeg er nå med 5mm
men jeg har brukt o ringer fra en størrelse mindre,
da jeg roter mye rundt om natten og mister o ringer,

men med en størrelse mindre, så blir de på.

eneste minus er at de større størrelser virker voldsomme,
men det gjør det jo når de blir større
Review by Dennis
Superflott taper
Karakter
Jeg har brukt denne taperen til min septum, og er i 3 mm nu. Har brukt dem fra 2mm og er hoppet opp til 3 mm. det er en superflott taper som er lett å rengjøre og den er, underlig nok, myk å ha i.
Anbefalinger herfra i hvertfall!
Review by Lasse Hansen
Kjempegode -men bruk o-ringer fra mindre str
Karakter
Kjempelett å ha med å gjøre, lett å rengjøre og få i. Helt sikkert anbefalelsesverdig, men o-ringene som følger med sitter ikke fast overhodet, så jeg har brukt noen fra 2,5 mm og de sitter fint fast. Review by Stine
Lett å stretche med!
Karakter
Denne er kjempe bra for folk som ikke vet hva de tåler, eller som vet at de nesten ikke tåler annet enn kirurgisk stål. Taperen er C-formet, noe som gjør at den ikke faller ut så lett, og gjør det lettere å stretche med.
Hvis du liker har problemer med at taperen faller ut, og ikke liker å bruke spiral, så er denne perfekt for deg! Det er noe midt i mellom som passser for alle.
Review by Camila
C-formet med o-ringer
Karakter
Meget fornøyd, har både disse og i ackryl :)
Blir nok flere parr etterhvert.
Review by LillyMy
Skriv din egen omtale
You're reviewing: C-formet taper med dobbel o-ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder