Smørende middel til stretching

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 9,00

Nå kun: NOK 7,20

Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette produktet er desidert fremstilt til å fungere som et smørende middel - Med andre ord, et glidemiddel.

Mange kjenner til smerten når øret skal stretches en størrelse opp. Det kan det nå rettes opp på ved hjelp av dette produktet.
Det geléaktige middelet smøres på din taper og føres gjennom øret. Kan også brukes på selve smykket når det skal i øret.

Fordelene ved dette produktet:

  • Steril innpakning.
  • Klistrer ikke
  • Vannoppløselig
  • Lett å påføre
  • Irriterer ikke huden.
  • Gjør rutinemessige prosedyrer lettere
  • Fremstilt i Israel
  • 0% Latex

Produktet leveres i en liten folieinnpakning med 2,7 gram i hver, som er nok til å gå opp flere størrelser. De kan være litt vannskelige å oppbevare når de er åpnet og samtidig er de ikke sterile mer. Derfor får du rabatt når du kjøper flere, så du kan kaste dem etter bruk. Men ønsker du å spare penger, kan den også lett lukkes med en husholdnings-klemme, som vist på bildene.

Dette glidemiddelet går veldig godt sammen med våre andre middeler til stretching, kalt Holey Butt'r, som er et middel til stretching aftercare.

Glidemidlet kan også brukes til å føre et piercingsmykke gjennom andre hull som f.eks. navlen og brystet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Care-Jelly
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (9)
Fantastisk
Karakter
Gjorde alt så masse enklare og bedre, angra ikkje på dette kjøpet!! Review by Anne
Supert
Karakter
Supert med et produkt som gjør stretching lettere og fint å vite at det er sterilt. Vet ikke hvorfor, men for meg er det også fint å vite at det er laget i USA, så man er sikker på at det ikke kommer noe farlig i ens stretch. Kort sagt, et supert produkt som har gjort stretching mindre smertefult for meg. Review by Michael
Bare litt lettere
Karakter
Synes det er et supert produkt fordi det gjør stretching litt lettere og så er det lett å vaske vekk. Det klister ikke slik som olje og alt mulig annet. Review by Julie
Dette er min redning
Karakter
Jeg hadde vanskeligheter med å stretche, så jeg spurte kundeservice til råds og de anbefalte meg dette produktet og jeg ble positivt overrasket.
Før føltes det som en brennende følelse, når jeg presset taperen gjennom øret - Det problemet har jeg ikke lengre med denne glidekremen.
Så til andre som synes det brenner og gjør vondt - Prøv dette produktet :-)
Review by Lene D.
Lettere stretching
Karakter
Vilt bra produkt, taperen glir nesten rett inn, særlig i forhold til uten.. Hadde litt problemer med taperen, smurte litt ekstra på og bom så var taperen hvor den skulle! Review by Camilla
Lettere
Karakter
Veldig flott produkt som bare ikke kan unnværes når man skal ha stretch. Review by Cathrine
Mye bedre!
Karakter
Jeg hadde fått vite av min piercer at jeg bare kunne bruke vaselin. Helt ærlig, så var jeg klar til å gi opp.
Men så tenkte jeg at jeg ville gi dette produktet en sjanse. Og vips, det ble så mye lettere!
Sterilt, bra og alt i alt fantastisk!
Review by Trine
Super bra produkt!
Karakter
Mega flott produkt til en mega fair pris.. Den glir perfekt inn med det! Review by Oliver
Som forventet til stor hjelp
Karakter
Produktet er simpelt og effektivt. Min stretching har blitt vesentlig mer behagelig og lettere. Naturligvis levert i tide. Review by Mrs
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Smørende middel til stretching
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder