Svart tunnel av horn med hvit ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en utrolig simpel men utrolig stilfull tunnel til din stretch. Den er primært laget av horn fra en vannbøffel men inneholder også bein fra samme dyret i form av en ring som løper rundt i smykkets kant. Den hvite ringen av bein er plassert midt imellom to lag horn, så det gir en riktig flott effekt med tydelige kontraster i overgangen fra svart til hvit.

Både horn og bein er organisk materiale som tillater din stretch å puste mens smykket sitter i. Når din hud får lov til å puste, unngår du også mye lettere luktgener i din stretch, samtidig med at din hud holles sund og tør.

Så hvis du vil være litt ekstra god med deg selv, så vil denne flotte tunnel av horn og bein være et godt valg. Du får både det beste et stretch kan få rent materialemessig, samt et superfett design på samme tid.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-37
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Horn
Farge Svart/Hvit
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
MEGA smarte tunnels
Karakter
Har nå gått med mine tunnels i en ukes tid og jeg er mer enn imponert over kvaliteten.
Dessuten er det et flott materiale og samtidig litt kult å gå rundt med noe fra et dødt dyr i øret :)
Review by Morten K.
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Svart tunnel av horn med hvit ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder