100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av akryl med innvendig prikket mønster

kr 109,00
På lager

Få deg en superfet tunnel av akryl med innvendig prikket mønster i et flott grafisk design samt en frisk limegrønn farge. Denne tunnel fås i mange størrelser rett fra 8 mm. og helt opp til 25 mm. i diameter og den blir faktisk kun fetere, jo større den blir. Det kan være vanskelig å dekorere en tunnel veldig mye, men her har skaperen av dette verket vært virkelig kreativ, og lagt det fantastisk flotte grønne mønsteret på innsiden i smykket.

Ut over det saftige grønne mønsteret, er denne tunnel helt svart og står derfor i ekstra flott og tydelig kontrast, til mønsteret. Smykket er laget av akryl, som er et hardt plastmateriale som har en lett og behagelig vekt. Det er spsielt en fordel når man kommer opp i de helt største størrelsene, at smykket ikke tynger øret mer enn høyst nødvendig. Akryl er dessuten også et supergodt materialevalg til folk med nikkelallergi, da det er 100% fri for nikkel.

Så hvis du er på utkikk etter et nytt cool og annerledes stretchingsmykke, kunne denne lekre tunnelen av akryl med innvendig prikket mønster kanskje nøyaktig være det du går og søker.

Detaljer
NameTunnel av akryl med innvendig prikket mønster
SKUTunnel-118
TypeTunnel
MaterialeAkryl
Dybde11 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av akryl med innvendig prikket mønster
Din vurdering:
Tunnel av akryl med innvendig prikket mønster