100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tofarget tunnel med gjenge

kr 139,00
På lager

Virkelig lekker tunnel av ren kirurgisk stål som både er praktisk i bruk samt super smart i sitt design. Denne tunnel er nemlig laget i to farger, hvor du selv bestemmer hvilken farge som skal vende ut over. Smykket er med gjenger så det består altså av to deler som skrues sammen. Den ene delen er svart mens den andre er gullfarget. Når de to delene så blir skrudd sammen, vil smykket være svart på den ene siden og gullfarget på den andre. Smykket er lik i sin utforming i begge endene og kan derfor snus begge veier, så du selv bestemmer hvilken av de to fargene som skal være synlig.

Gjengen er også helt utrolig praktisk til dem som synes det godt kan være vannskelig å få sine tunnels satt inn i øret. Når det er gjenger skal det verken moses eller mases, smykket skal bare skilles fra hverandre, settes inn i øret, og samles igjen. Det er helt utrolig enkelt og brukervennlig og ditt øre vil sikkert takke deg for den fine behandlingen.

Den smarte vendbare tunnel kan fås i et hav av forskjellige størrelser som går fra 3 mm. i diameter og opp til 25 mm. Du skal bare velge den størrelsen som passer til ditt stretch og gå videre til bestilling, så sørger vi får at du får din nye tunnel levert rett til postkassen.

Detaljer
NameTofarget tunnel med gjenge
SKUTunnel-115
LåstypeInnvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tofarget tunnel med gjenge
Din vurdering:
Tofarget tunnel med gjenge