SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av snakewood

kr 119,00
På lager

Her ser du en av de virkelig flotte tunnels av tre, som er perfekt til deg som hverken vil gå på kompromiss med kvalitet eller design. Denne flotte rødbrune tunnel er 100% organisk og er dermed noe av det beste du kan bruke til din stretch. Organiske materialer tillater nemlig din hud å puste mens smykket sitter i og skiller seg på den måten fra andre typer materialer.

Snakewood er en helt spesiell tresort som som navnet også antyder, har en flott struktur i treet som minner mye om slangeskinn. Det mønsteret som ses i treet er som fine striper og flekker som noen steder smelter litt sammen på forskjellige måter. Hver eneste tunnel er unik i sitt mønster, da de jo er utskårt fra forskjellige steder på treet.

Den flott tunnel har bløte avrundede kanter for optimal komfort når den sitter i øret. Den buer også lett inover mot midten for å sikre at den sitter så godt fast i øret som mulig.

Vær oppmerksom på at du bør ta denne tunnel ut av øret når du bader da tre utvider seg når det blir vått. Du velger selv din ønskede størrelse som spenner rett fra 8 mm. og helt opp til 25 mm.

Detaljer
NameTunnel av snakewood
SKUTunnel-108
TypeTunnel
MaterialeTre
FargeBrun
Dybde11.5 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av snakewood
Din vurdering:
Tunnel av snakewood