Spiraltaper av kirurgisk stål

Tilgjengelighet: På lager

NOK 129,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også gal etter looken av de flotte blanke spiraltapers av stål? Så har du nå muligheten for å score deg en virkelig kul en av slaget, som til og med er hul inni, og derfor slett ikke veier så mye som den ellers først ser ut til. Smykket er laget helt uten samlinger, så det kan på ingen måte ses at det ikke er et tungt og massivt smykke. Du får altså alle fordelene ved en taper som ligner et tungt og solid smykke, uten å skulle plages med at det tynger dine øreflipper. F.eks. veier den helt store modellen på 12 mm. kun omkring 10 gram.

Spiraltaperen her kan fås i fire forskjellige flotte farger. Det er selvfølgelig den klassiske blanke modellen, som mange foretrekker, men det er også andre farger, hvis du har lyst til å prøve noe som er litt annerledes. Kanskje kan du godt like smykker med et litt rått uttrykk, og da vil den sorte varianten være helt perfekt. Hvis du derimot foretrekker den elegante og feminine looken vil den gullfargede modellen være et fremragende valg. Sist men ikke mindst er det også en multifarget model, til deg som bare elsker flotte farger.

Du kan fritt velge mellom størrelsene som spenner fra 3-12 mm. i diameter. Du velger bare den fargen samt størrelse du ønsker, før du legger varen i kurven og går videre til bestilling. Husk å kjøpe to spiraltapers hvis du skal bruke til begge ører.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taper-9
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Spiraltaper av kirurgisk stål
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder