SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Holey Butt'r - Aftercare til stretching

På lager

Holey Butt'r er noe av det beste du kan servere din stretch - Det blir rost til skyene overalt på nettet.

Nå har du muligheten til å få fingrene i et eksemplar av den lille metallboksen med det vidunderlige innholdet.

Holey Butt'r er et vegansk aftercareprodukt som hjelper med til å vedlikeholde din stretch. Den inneholder en naturlig blanding av bløtgjørende midler og er samtidig fuktighetsgivende.


Ingredienser:

  • Pongamia Pinnata (Frøolje)
  • Simmondsia chinensis (Jojoba frøolje)
  • Glycine sojasmør og -voks
  • Euphorbia cerifera (Candelillavoks danner en liten hinne som hjelper med gjenoppbygning og forhindrer uttørring av huden)

Forskning bekrefter at Neemfrø oljer er et ikke-giftig og effektivt antiseptisk, antisvamp, antibakteriellt, antiviral og dermatologisk middel. Denne oljen er blitt brukt i århundrede som helende middel mot hudirritasjoner slik som eksem, psoriasis, utslett, brannsår og akne. Det er rikt på mettede syrer og glycerider og sammen har de en helende effekt som gir et fantastisk og naturlig fuktgivende grunnlag for hudprodukter.

Jojobaolje er en flytende voks som til forveksling minner mye om hudens eget fettlag. I tillegg er Jojoba rik på e-vitamin, som hjelper helingsprosessen. Jojobaoljen er med til å gi en naturlig "glød" i huden, så ditt stretch ikke ser fettet ut.

Sojavoks har et ekstemt høyt innhold av lecitin, sterolin, vitamin E og B og anti-oxidanter. Sojavoks tilfører huden mye fukt og bløtgjører. Det etterlater derfor huden deilig bløt og klar til tørre omgivelser.

Så er du typen som går inn for veganisme, er dette produktet et must-have hvis du samtidig liker store hull i ørene.Slik brukes Holey Butt'r:

  • Vær sikker på at dine henner og ditt stretch er helt rene.
  • Påfør en liten smule Holey Butt'r på din stretch 2 - 3 gange daglig.
  • Vask hender umiddelbart etter påførsel av Holey Butt'r.

Den lille metallboksen måler ca. 2,5 cm. på den korte siden og 5,0 cm. på den lange siden. Den er ca. 1,1 cm. høy og inneholder 10 gram.
Boksen må oppbevares mørkt og kjølig, da den hurtig kan komme til å "svette". Det anbefales derfor ikke å gå rundt med den i lommen hvor man automatisk vil varme den opp.Duften kan sammenlignes litt med smaken fra friskplukkede erter :)

Vennligst merk deg at dette produktet ikke er beregnet til å stretche med. Dvs. det er ikke meningen at det skal brukes som et glidemiddel på taperen som du fører gjennom øret. Det er meningen at det skal brukes som et aftercareprodukt etter du har stretchet.
Produktet er også veldig velegnet til heling av stretches som er blitt utsatt for blow-out.

Detaljer
NameHoley Butt'r - Aftercare til stretching
SKUCare-Holey-Buttr
TypeEtterbehandlingsprodukt
Innhold10 g.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Holey Butt'r - Aftercare til stretching
Din vurdering:
Holey Butt'r - Aftercare til stretching