Holey Butt'r - Aftercare til stretching

Tilgjengelighet: På lager

NOK 119,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Holey Butt'r er noe av det beste du kan servere din stretch - Det blir rost til skyene overalt på nettet.

Nå har du muligheten til å få fingrene i et eksemplar av den lille metallboksen med det vidunderlige innholdet.

Holey Butt'r er et vegansk aftercareprodukt som hjelper med til å vedlikeholde din stretch. Den inneholder en naturlig blanding av bløtgjørende midler og er samtidig fuktighetsgivende.

Ingredienser:

  • Pongamia Pinnata (Frøolje)
  • Simmondsia chinensis (Jojoba frøolje)
  • Glycine sojasmør og -voks
  • Euphorbia cerifera (Candelillavoks danner en liten hinne som hjelper med gjenoppbygning og forhindrer uttørring av huden)

Forskning bekrefter at Neemfrø oljer er et ikke-giftig og effektivt antiseptisk, antisvamp, antibakteriellt, antiviral og dermatologisk middel. Denne oljen er blitt brukt i århundrede som helende middel mot hudirritasjoner slik som eksem, psoriasis, utslett, brannsår og akne. Det er rikt på mettede syrer og glycerider og sammen har de en helende effekt som gir et fantastisk og naturlig fuktgivende grunnlag for hudprodukter.

Jojobaolje er en flytende voks som til forveksling minner mye om hudens eget fettlag. I tillegg er Jojoba rik på e-vitamin, som hjelper helingsprosessen. Jojobaoljen er med til å gi en naturlig "glød" i huden, så ditt stretch ikke ser fettet ut.

Sojavoks har et ekstemt høyt innhold av lecitin, sterolin, vitamin E og B og anti-oxidanter. Sojavoks tilfører huden mye fukt og bløtgjører. Det etterlater derfor huden deilig bløt og klar til tørre omgivelser.

Så er du typen som går inn for veganisme, er dette produktet et must-have hvis du samtidig liker store hull i ørene.

Slik brukes Holey Butt'r:

  • Vær sikker på at dine henner og ditt stretch er helt rene.
  • Påfør en liten smule Holey Butt'r på din stretch 2 - 3 gange daglig.
  • Vask hender umiddelbart etter påførsel av Holey Butt'r.

Den lille metallboksen måler ca. 2,5 cm. på den korte siden og 5,0 cm. på den lange siden. Den er ca. 1,1 cm. høy og inneholder 10 gram.
Boksen må oppbevares mørkt og kjølig, da den hurtig kan komme til å "svette". Det anbefales derfor ikke å gå rundt med den i lommen hvor man automatisk vil varme den opp.

Duften kan sammenlignes litt med smaken fra friskplukkede erter :)

Se en produktanmeldelse fra YouTube her:

Vennligst merk deg at dette produktet ikke er beregnet til å stretche med. Dvs. det er ikke meningen at det skal brukes som et glidemiddel på taperen som du fører gjennom øret. Det er meningen at det skal brukes som et aftercareprodukt etter du har stretchet.
Produktet er også veldig velegnet til heling av stretches som er blitt utsatt for blow-out.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Care-Holey-Buttr
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Organisk
Dette smykket er laget av et organisk materiale. Dvs. tre, bein eller kanskje horn fra en vannbøffel
Innhold 10 g.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (15)
Fullt ut fornøyd med produktet
Karakter
Jeg har kun positive ting å si om Holey Butt'r.
Jeg hadde ikke hørt om det før, men etter jeg så det her, har jeg lest litt rundt på nettet om produktet og jeg vil gi alle andre rett i at det er et fantastisk produkt.
Boksen er dog litt liten (Men kunne jeg forvente annet, når målene står opplyst ;)), men det er fortsatt mer enn nok i den...
Review by Emilie Martinsen
Helt gjennom et genialt produkt.
Karakter
Har nå brukt Holey Butt'r i litt over en uke og mine to 6mm hull er i dag myke, pene og det værste av lukten er også vekk :) Jeg kan kun gi denne lille boksen fem av fem stjerner - for inget annet stretching-middel har vært SÅ godt for mine earlobes :)
Takk for det Bodymod
Review by Jakob N.
Holey Butt'r - det er nydelig
Karakter
Mine ører er deilig elastiske og 100% luktfri nå... :) Review by Martin Jensen
Jippiii!
Karakter
Jeg er SÅ glad for at dere har fått Holey Butt'r hjem! Jeg har brukt produktet i flere måneder nå, og mine ører elsker det - pluss at det naturligvis er vegansk! :O) Review by Tanja
Det mest fortryllende produkt noensinne!!!
Karakter
Holey Butt'r er et magisk produkt, har aldri prøvd noe produkt som er så magisk for mine stretch. Det virker 110 % og kan ikke forstå at jeg har kunnet leve uten. Review by David Andersen
F*UCK det er genialt
Karakter
Jeg ble så glad da pakken med Holey Butt'r dumpet inn døren. Det er et helt gjennom fantastisk produkt. Finnes det større bøtter? :) Review by Anna
WOW!
Karakter
Holey butt'r er et sinnsykt kult produkt! Og det virker!
Mine ører har vært 'tørre' og 'harde' - men etter at jeg fikk min lille eske så er de blitt myke og elastiske igjen!
Jeg kan sterkt anbefale dette produktet!
Review by Stine Andersen
Fantastisk!!!!!!
Karakter
Jeg er normalt skeptisk til ting jeg kjøper over nettet og folk som anmelder det. Men nå vil jeg for første gang hoppe inn og anmelde et produkt. Holey Butt'r er et mirakel middel. Det kan gå uker mellom at jeg bruker det, men en morgen inn i mellom våkner jeg med irriterte, ømme og luktende stretch. Da tar jeg dem ut, lar dem få litt luft og smører tykt på med dette. En time etter er det ikke lengre et problem, gode som nye :-)

Sterkt anbefales!!!!
Review by Helena
Jo da
Karakter
Jeg skulle kun stretche 2 mm denne gang og det gikk fort og lett. Derfor synes jeg at jeg har vanskelig med å bedømme om det virker.
Men jeg bruker det allikevel og har absolutt ikke noe negativt å si om det. :-)
Jeg ville brukt det igjen. :-)
Review by Sabine
Flott produkt!!
Karakter
Det er alle pengene verd.. Et veldig flott produkt, som holder i lang tid. :D
Har hull på 8 mm, vasker dem hver andre uke og smører med dette produktet.. Holder hullene myke og fri for lukt :D
Review by Rikke
Genialt
Karakter
Super produkt.
Etter kun 1 gangs smøring, kan jeg merke stor forskjell.
Mine stretch hull er allerede nå etter få dager, deilig myke.
Det skal så lite til, så boksen vil holde lenge.
Absolutt et produkt jeg fremover alltid vil ha hjemme.
Og kan og vil varmt anbefale det til andre.
Review by Henriette J
Det beste
Karakter
Det er et must have!
Det hjelper til en god hygiene, og mine ører er bare generelt glade!
Review by Stine
Takk Body Mod
Karakter
Kan kun si en ting: Holey Butt'r er et godt produkt!!!

Hadde stretchet for fort, så mine ører var fylt med puss, og luktet ganske ekkelt!
SÅ fikk jeg her anbefalt å bruke Holey Butt'r, hvilket jeg nå har gjort i en ukes tid...Resultatet er fantastisk! Det er ikke mer puss, og lukten er vekk. Pluss at mine øreflipper er myke og elastiske.
Så, hvis du vil ta vare på deg selv, så er Holey Butt'r et supert aftercare produkt.
Review by Khaleesi
Et must have
Karakter
Jeg hadde prøvd smelly gelly, og synes fortsatt at mine stretch hadde behov for pleie. Holy butt'r er det beste pleieproduktet jeg har kjøpt- bøtten holder i evigheter Review by Mari
Vet slett ikke hva jeg skal si
Karakter
Jeg hadde lest og sett noen videoer på YouTube, da jeg bestemte meg for å prøve produktet. Det lød faktisk for godt til å være sant. Bøtten er ikke særlig stor så forventningene var at det nok ikke ville holde særlig lenge, etter godt 3 måneder kan man fortsatt ikke se noen stor forandring ved bøttens innhold og HERREGUD det er så fantastisk. Jeg kommer aldri til å leve uten. Det er et fantastisk produkt, og alt tatt i betraktning er det til en fornuftig pris. Review by Maiken B
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Holey Butt'r - Aftercare til stretching
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder